App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Jag har blött (blödit) i 69dagar av 104!!

Gissa om jag bara vill ge upp med den här jävla hormonspiralen men jag har googlat och läst mej till att det finns folk som blött upp till 6månader innan det blivit normalt!. Jag som fullständigt hatar mens å blir ett monster under hela min mens gissa om jag har varit lättretlig sista dryga 3 månaderna :( Nej jag försöker skärpa mej men bara tanken på att jag blöder gör mej irriterad! Jag ger det 6 månader sen knipsar jag av de här jävla äggstockarna  så jag slipper bekymra mej mer! FAN!  Jag vill ju kunna ha ett normalt sexliv å jag tänker inte ha sex när ja blöder, jag vägrar å det vill inte mannen heller så..  Äh bajs på detta.. Håll tummarna för att det ger med sej snart!!!! Envisa jävla menshelvete!!!!!!!!!

2012-12-14
osisen
osisen

Jo, det är ju skönt att slippa, men jag trodde ju att jag skulle blöda mycket längre än så här i första vevan, så att säga. Så jag blir nästan nervös att det är något fel på spiralen så den inte gör någon nytta. Men det lär ju märkas i så fall. :-o
Och maken är ju mycket nöjd över rådande situation. ;-)

2012-12-14
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 1 månader

men maria det är väl jättebra!!! fast ropa inte hej än.. men jag håller tummarna för dej ;) kanske sliper du skiten nu :P

2012-12-14
osisen
osisen

Jag har inte blött på ett par veckor nu. Jag börjar nästan bli orolig att DET inte är normalt. Jag var ju så inställd på att blöda konstant i sex månader. Någon som vet? Jag har haft spiralen i 1,5 månader kanske.

2012-12-14
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 1 månader

ja tanken va ju mindre mens eller ingen alls därför ja vaidé denna plus att det ska vara det allra säkraste prevmedlet på marknaden förutom de uppenbara då förstås ;-)

2012-12-14
osisen
osisen

oh det hoppas jag verkligen inte att den gör =-O det vore ju katastrof.. Nu blev jag nervös :-( får väl ta å gräva lite när ja duschar nästa gång.. ja vet ju hur det ska kännas när den sitter rätt.. man ska ju känna efter med jämna mellanrum.

2012-12-14
osisen
osisen

å typ varför använder ajg det hela tiden? Jo för svenskan inte räcker till :D

2012-12-14
osisen
osisen

Tror alla borde gå där några år :D haha.. svenska e fan inte lätt inte ens för oss infödda.. känner det nu när sonen börjar å läsa.. helt ärligt hur skjutton lärde man sig å läsa egentligen typ 50% av alla orden måste man veta hur de ska uttalas för å kunna säga dem typ.. finns ju ingen logik överhuvudtaget!

2012-12-14
osisen
osisen

fast jag blöder pyttelite.. oftast räcker det med trosskydd så jag e inte orolig för att jag blöder för mycket på det sättet. 

Busan nej jag vill inte ta ut den än.. jag ger den lite tid till (6månader står det i papprena) å stavar har jag haft det med å då fick ajg åxå jätteoregelbunden mens å långa blödningar å andra konsitga biverkningar, å sen e det ju minipillrena men de funkade ju inte nu sist plus att de e för osäkert. Kondom e inte heller ett alternativ så funkar inte denna spiralen sen så tänker jag knipsiknipsa.

Catpuss, min man har inte erbjudit sig och jag tänker inte fråga honom heller. Det måste vara något som kommer ifrån honom i så fall. Å skulle det göra det skulle jag ju inte vara sen med å stiga ned från knipsplatsen.. fast å andra sidan vill jag ju inte ha barn i framtiden heller så skulle vi skilja oss så skulle jag ju få problem igen, så då e det kanske lika bra å göra det själv :D eller ja vet inte.. spelar roll.. så här kan jag inte ha det resten av livet iaf så nåt får jag ju göra!

2012-12-14
osisen
osisen

förresten vad heter blöda egentligen blött eller blödit? eller heter det nåt annat? haha..

2012-12-14
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...