App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mysig Lucia allihopa!!!

Idag ska jag baka lussekatter så vi har lite luciafika ikväll!!!! Skulle bakat igår redan men glömde jästen så nu får jag svänga förbi affären efter ja lämnat grabben i skolan.. Jajamen idag vågar jag lämna!! Nu har vi verkligen tagit det säkra före det osäkra gången 2 minst så jag känner att jag med gott samvete vågar skicka honom! Känns rätt bra.. !!!! Mysig Lucia!!!!!!!!!!!! Avslutar med en lussesång ... Natten går tunga fjääää(någonting) runt gård å stuuuuu(någonting) lalalalalalalalaaaaaalaaaaaa saaaaaaaaanktaaaaaaaa luuuccciiiiiaaaaaa..

2012-12-13
osisen
osisen

nu ska snart första laddningen lussebullar in i ugnen!! hoppas de blir bra.. har ett så himla bra recept som jag hittade förra året och de blev både stora fluffiga å saftiga !!!!
Julmust köpte jag massor i går så det finns.. får ställa in i kylen bara.. blir min favoriträtt köttbullar potatis å sås.. å sen lussefika!!! kanondag helt enkelt!

2012-12-13
osisen
osisen

Tack detsamma!

Här började vi dagen tidigt med luciafirande ute på sonens förskola, fint med snön och alla söta barn!
Dagen avslutas med ett sjukhusesök och ett ingrepp som innebär vila i ett dygn efteråt, så i em ligger jag i sängen/soffan.

Kram på er!

2012-12-13
emcb
emcb

Önskar samma tillbaka, vi har ätit köpta lussekatter och köpta pepparkakor :-D har varken orkat baka det ena eller det andra... var på lusse på lillltösens förskola igår, men det besöket blev inte långvarigt, 10-åringen som har damp var högt och lågt och extremt rastlös så det funkade inte att stanna någon längre stund...

2012-12-13
Känguru
Känguru

haha glad lucia:-) dottern firade igår på dagis så idag ska vi bara ta det lugnt kanske göra lusse bullar och pepparkakor:-)

2012-12-13
majbarn5
majbarn5
Barn på 2 år och 5 månader

Samma till er!! Kram

2012-12-13
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 4 månader

.

2012-12-13
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...