App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur kan man inte älska sitt barn?

Även om han inte är född än, så fick jag precis reda på att pappan verkligen inte bryr sig och inte älskar sitt barn. Våra problem borde inte gå ut över vårat barn. Alla lögner gör mig illamående, och jag var väl dum som hoppades på att du fortfarande brydde dig, men sen fick jag beviset uppkört i ansiktet att du helt enkelt inte gör det. Hur kan man inte älska sitt barn? Hur kan man vara så iskall? Alla mina tankar snurrar och jag blir ledsen över att mitt barn inte kommer ha sin pappa i sitt liv! Jag är så himla frustrerad, och behövde bara skriva av mig..

2012-12-12
Mjm123
Mjm123

du måste strunta i dem.. Läs inte vad de skriver, ta bort dem från FB så du inte ser vad de skriver. Eller så sparar du allt de skriver så du har det kvar för en dag kanske du kommer att behöva det!

Lycka till och var stark du klarar detta!

2012-12-14
osisen
osisen

Försöker strunta i honom och inte låta han bryta ner mig, men nu har hans bror börjat hänga ut mig också. Jag har inte gjort någon av dom något illa, aldrig. Jag förtjänar inte det här, snart lyckas dom bryta ner mig fast jag försöker vara stark!

2012-12-14
Mjm123
Mjm123

Låter tråkigt. tycker du ska strunta i honom och fokusera på dej och ditt barn i magen. jag hade inte gjort en anmälan heller jag hade bara lagt ner att bry mej om honom och att informera. Hade han sen fått för sig att han vill ha kontakt med erat barn så hade jag fått ta det då. Jag hade aldrig sänkt mig till en sådan nivå jag är så mycket bättre än så och det är säkert du med. 

Så skit i honom kör ditt race och när han är redo så får du ta det därifrån. Lycka till!

2012-12-13
osisen
osisen

Att det ska behöva gå så långt att jag måste polisanmäla honom för förtal gör mig illamående. Men för att han ska sluta skriva om mig och ljuga så kanske det är de som behövs! Tack snälla ni för era fina ord, dom värmer!

2012-12-13
Mjm123
Mjm123

Där visar du bara att du är en bättre människa än han är!! Gud vill bara ge han en käftsmäll just nu!!!! Säg till han att han inte är värd en minut av eran dyrbara liv och be han leva sitt roliga liv för sig själv! Du är inte värd det du är värd mycket mer än så och din son! Jag vill dig väl och vill inte låta otrevlig men han förtjänar inte er!

2012-12-13
babybo
babybo

Jag vill inte att sånt där beteende ska straffa vårat barn, jag vill att han ska ha en pappa vid sin sida. Men nu har bägaren runnit över, vaknar upp med massa mejl på fb, då har han skrivit en lååång text med massa lögner om mig,min familj. Han skriver att jag dricker alkohol,röker osv osv när jag är gravid + en massa andra hemska saker! Jag blir så ledsen, han vill verkligen bryta ner mig. Men jag tänker klara det här, jag vet att jag klarar det här ensam, jag är hellre ensam än låter min son vara i närheten av sådant beteende.

2012-12-13
Mjm123
Mjm123

Ursäkta mig även om han kommer till sitt förnuft så är han inte värd det!! Han är inte värd dig eller barnet överhuvudtaget ! Vilket äckligt beteende ! Jag tror på dig och vet att du kommer klara det galant!! Du kommer vara en stark förebild för ditt barn att du var där och lämnade aldrig han/hennes sida! Kram

2012-12-13
babybo
babybo

Vaddå anmält din bild? För vad? :-o

Strunta i honom, åtminstone för tillfället, och fokusera bara på dig själv och ditt barn. Hoppas du har andra runtomkring dig som kan stötta både känslomässigt och praktiskt. :-)

2012-12-12
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 2 månader

Vi har aldrig haft några stora problem, han lämnade mig när jag var i ca v.20, han betedde sig bra då och vi kom överens, tills han helt plötsligt träffade en ny på väldigt kort tid och valde att inte bry sig om mig och barnet längre. Det som gör mig mest ledsen är att jag verkligen försökte involvera han i allt fastän han inte brydde sig om oss, jag berättade när jag hade koller,berättade när jag kände första sparken, försökte få han att bry sig, dock visade det sig bara vara onödigt och falska förhoppningar. Han valde att lämna oss, han valde en annan väg. Och nu försöker han bryta ner mig genom att få alla att tro att allting är mitt fel, att jag lämnade han i sticket osv. Nu fick jag nyss ett mejl om att han anmält min ultraljudsbild på fb. Det är inte okej. Men ensam är stark! Jag ska klara det här!

2012-12-12
Mjm123
Mjm123

låter inget vidare men som redan sagts du kommer klara det! min sambo va ganska likgiltig till vår bäbis ända tills han va ute och han höll i knytet. Många kramar

2012-12-12
Sara G
Sara G

Oj, det låter jobbigt. Men du kommer klara det utmärkt! Och nu vet jag ju inte bakgrunden till varför pappan beter sig så, men han kanske tar sitt förnuft till fånga så småningom. Det kanske är lätt att avfärda en bebis när den ligger i magen, men det är en annan femma när den ligger framför en och jollrar.
Lycka till! Du klarar detta oavsett!

2012-12-12
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...