App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Behöver ERA åsikter!

Jag och min sambo bor tillsammans och väntar vårar första barn :)! Nu är det dock så att jag har blivit jätte svartsjuk, alltså nu snackar jag om att jag får panik när jag ser att tjejer på tvn visar lite för mycket hud när han ser... Jag blir dum i huvudet på mig själv.. Och idag, så började vi prata om porr och då sa han 'du anar inte hur mycket jag kommer kolla/runka till porr när vi fått internet. Jag ligger och gråter för tanken att han VILL se andra tjejer ha sex och runka till det. Jag har blivit grymt deprimerad.. Försvinner detta senare under graviditeten eller först när barnet kommit?! Han vet att ja är ledsen, han slängde nyss ur sig 'jag älskar dig snygging' men vill inte tro på hans ord om han ska kolla på andra tjejer för att tillfredsställa sig

2012-12-11
Sabinan
Sabinan
Barn på 3 år och 2 månader

Angående missfall, jag fick blödning efter sex, trodde jag men det var ett missfall som jag fick reda på 4 dagar senare och missfallet skedde i tidigt graviditet.. Så blödningen behöver inte komma direkt och grav symptomen behöver inte heller försvinna direkt.. Dom försvann samtidigt som blödningen kom

2013-01-03
Sabinan
Sabinan
Barn på 3 år och 2 månader

Absolut, men att du tycker synd om honom?! Haha!! Ja han tittar då inte på porr utan vi gör egna filmer som han älskar att titta på

2013-01-03
Sabinan
Sabinan
Barn på 3 år och 2 månader

Du bad om våra åsikter, du fick min och jag höll inte med dig bara. Vad var löjligt med det? Vad bra att ni har löst det, beklagar verkligen missfallet!

2013-01-01
annan12
annan12

Måste även tillägga att vi fick missfall och är inte längre så svartsjuk :) var med graviditeten som jag blev helt knas

2013-01-01
Sabinan
Sabinan
Barn på 3 år och 2 månader

Annan12, innan du yttrar dig på det viset kanske du ska ta reda på vad jag har vart med om innan.. Vem det är synd om är dig som måste kommentera en sån löjlig kommentar.. Tyck du synd om han :) för tydligen var inte porren så viktigt för honom med tanke på att han skiter i den nu!

2013-01-01
Sabinan
Sabinan
Barn på 3 år och 2 månader

Jag tycker faktiskt synd om din kille...

2012-12-31
annan12
annan12

Ja men jag blir rent av äcklad och vill inte ha sex med honom? Och då ska han kunna acceptera det, annars så kan han vara singel och sitta och runka så mycket han vill :)

2012-12-31
Sabinan
Sabinan
Barn på 3 år och 2 månader

Jag själv skulle aldrig tillåt detta av min man jag hade blivit fly förbannad ! Vill han kolla på andra kvinnor som gör såna äckliga sexakter så hade han fått vara singel ;)

2012-12-30
babybo
babybo

Om jag ska vara ärlig vet jag inte om det är depression, eller det är det men att jag är stressad över ekonomin och lite andra saker som måste bli bra innan jag kanske kan börja må bra igen.. Jag är mestadels glad men när jag väl blir ledsen eller arg så håller det i sig och jag tänker väldigt djupt i saker såsom porr, egentligen är det ingen big deal men just nu är de det! Och ja kan berätta lite om mina andra förhållanden, min första kille jag hade i 4 år, var otrogen efter första året.. Den andra killen varade inte så länge, 5 månader och hans ex (mamman till hans barn) var min bästa vän och då umgicks vi hela tiden eller när kag var iväg kunde hon komma hem till oss.. Sen berättade han att han hade känslor för sitt ex och jag flyttade ner till mina föräldrar, 110 mil! Då flyttade hon in i våran lägenhet och nu är dom tillsammans.. Kan det bero på att jag är rädd att mista han för hur det har varit tidigare?!

2012-12-11
Sabinan
Sabinan
Barn på 3 år och 2 månader

Jag har slutat gråta nu, nu börjar jag väl infinna mig i det, men jag som tyckte det var kul innan han kom in i bilden med telefonsex med okända människor, betyder det då att det är okej?! Ja jag ska ringa imorgon har just flyttat så hoppas få en tid snart så jag kan prata med någon

2012-12-11
Sabinan
Sabinan
Barn på 3 år och 2 månader

Ang. att du känner dig deprimerad ska du prata med din bm på Mac om! Det finns hjälp och det är vanligt att kvinnor börjar må dåligt under graviditeten, för de flesta går det över för men för en del hänger det kvar och blir värre efter förlossningen. Så därför är det viktigt att du pratar om det med din bm, det finns väldigt bra hjälp att få så att det inte behöver bli värre!
Lycka till!

2012-12-11
emcb
emcb

Prata med din BM om hur du mår så de kan fånga upp dej nu innan förlossningen. så det inte eskalerar när bebisen väl kommer. 

vad gäller porrbiten så har jag svårt å tänka mig in i det då vi inte har det problemet men ska jag försöka så tänker jag att jag nog skulle bli ledsen och lite sårad.. 

Att se på porr när man e själv hemma eller tillsammans det kan jag förstå å acceptera men sättet han uttryckte sig på kändes elakt å klumpigt.. Att använda porr som kompliment e ju en sak liksom.. men att trycka upp det i ansiktet på den man älskar (om amn vet att personeon inte uppskattar det då förstås) känns inte så snällt.

2012-12-11
osisen
osisen

Han brukar säga så, men just när han se det efter den koversationen så blev jag ledsen.. Vet att han inte får upp den för andra tjejer då han var halvt 'impotent' pga leversvikt så det har vart problem för honom att få upp den för mig med men nu blir han kåt så fort jag sätter mig på honom.. Detta med porr kanske är en grej jag måste acceptera och vänja mig vid, har inte vart i ett sånt förhållande tidigare där killen kollat på porr så kanske är en ny grej för mig.. Kanske borde ställa kravet att jag ska få vara med varje gång ?! Tillbaka till att jag är deprimerad, försvinner detta snart eller överhuvudtaget?!

2012-12-11
Sabinan
Sabinan
Barn på 3 år och 2 månader

Kramiz1, njae, han är inte sån som retas med mig för jag har ett väldigt temperament.. Han säger så för att kag ska inse att det är bara jag i hans liv men kag vill inte förstå det

2012-12-11
Sabinan
Sabinan
Barn på 3 år och 2 månader

Måste tillägga att jag som person när jag inte är gravid har jag sagt till honom att det är lugnt så länge jag får mitt och att det inte blir mindre bara för att han kollar porr, och han fortsätter ju sitt tänkande, vilket jag förstår och den metoden han kör med är 'hon får helt enkelt acceptera att jag kollar porr' tillslut ger jag fan i vad han gör har jag märkt nu under graviditeten.. Måste även tillägga att kag aldrig varit deprimerad tidigare, så mår dåligt över det också! Just nu känns det bättre när jag har läst om lite varför killar runkar till porr där killar själv svarat.. Men fick en idé, om han ska kolla på sånt och hålla på så tänkte jag att då kan jag ha snygga nakna killar som bakgrundsbild på telefon tab dator osv så kanske han förstår att det är inte kul när man börja jämföra sitt utseende med någon på bild/film

2012-12-11
Sabinan
Sabinan
Barn på 3 år och 2 månader

varför fokuserar han inte på dig? varför lägga ner tid framför tv/dator om han har äkta vara i sängen?

2012-12-11
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...