App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Blir så frustrerad.. magsjuka...

Dottern blev ju dålig i lördags, bajsade löst, vattenlöst, kräktes en gång på kvällen och sen kom det lite pyttelite kräks runt 12 på lördag natt.. Sen dess har hon ätit bra, söndagen gick och hon bajsade hårt. Måndagen gick, hon bajsade en gång igår å då var det först en hård bajs som låg med löst bajs (förlåt beskrivningen) sen andra bajset var det löst, inte vatten utan löst.. å gasnka ljust, det var det båda gångerna..  idag har hon bajsat två rejäla omgångar och båda lösa (inte vattenlöst) å¨jätteljust gråvitt liksom.  sist hon var magsjuk hade hon löst bajs i 2 v efter (hon blir lös när tänderna kommer å vid förkylnign med så det e liksom inget jätteovanligt) däremot bajsade hon runt 2ggr per dag.  Nu undrar jag om vi ska stanna hemma ännu längre?! Tyder avsaknadeen av färg på att det fortfrande finns virus kvar? Eller är det bara så at thon har råkat ut för sekundär laktosintolerans eller är det bara det där tarmluddet? Är det kanske bäst å hålla grabben hemma hela veckan för säkerhet skull? Jag vill verkligen inte smitta någon annan med den här hemska jävla magsjukan.. men samtidigt så känns det som jag kanske är FÖR hysterisk.. känns som sonen blir straffade, han vill ju inget annat än å gå till skolan.. ahn har inte blivit dålig igen, jag har inte blivit dålig igen, mannen har inte blivit dålig alls den här gången.  Så va tros.. Hur ska jag göra? låta han vara hemma eller ska jag skicka han till skolan? Jag måste ut å handla å så å det gör jag å dottern sitter ju i vagnen å pillar inte på saker å jag å grabben e jättenoga med å tvätta oss ofta.. men vi akn ju inte låsa in oss helt i flera veckor iaf å jag måste skaffa reservdelar till bilen så den hinner bli lagad innan jul då det är ombesiktning senast efter nyår..

2012-12-11
osisen
osisen

vi har ju som skrivet haft det tre ggr på två månader.. det har varit snabbt över men ändå.. dessutom verkar det dröja längre en 48h efter sista symtom som nästa blir sjuk..
å ja tror helt ärligt vi inte haft vinterkräksjuka sen vi bodde hemma.
alltså sån magsjuka där fler än en har varit dålig..
lilleman har varit lös då å då men inget vi blivit smittade av.. å samma sak när vi vuxna varit lösa i magen inget som smittat.. så som sagt i år verkar det betydligt mycket lättare å få skiten .

2012-12-11
osisen
osisen

Magsjuka är aldrig nån höjdare och har man infektionskänsliga i närheten så blir man ju extra noga... Sen när de varnar för att årets vinterkräksjuka ska vara värre än vanligt så tänker man ju en gång till.

2012-12-11
Yrwen
Yrwen

ja å egentligen dör han inte av å va hemma denna veckan heller om det blir så.. faktiskt.. jag får väl helt.enkelt skärpa till mej lite å bli lite roligare!

2012-12-11
osisen
osisen

fast han går i förskoleklass så han får ju va hemma utan att polisen står å bankar på dörren ;) 

Å hon bajsar fler blöjor än hon normalt bajsar.. tre stycken hittils idag.. hon brukar bajsa 1-2ggr per dag annars.. nån enstaka gång blir det fler såklart men normlspannet e på 1-2

2012-12-11
osisen
osisen

hon spydde i lördags å va lös.. å jag å grabben va magsjuka dagarna innan.. å hon bajsar ju fortfarande löst.. även om det inte e lika löst..
med största sannolikhet smittar hon inte längre men jag kan ju inte sätta mitt liv på det heller å det finns barn i klassen som blir betydligt mycket sjukare än vi andra om de åker på magsjuka därför e jag mycket mer försiktig å nojig än jag varit förr i tiden.

2012-12-11
osisen
osisen

Jag kapar lite :)

Men hur vet man om det är magsjuka om det bara kommer bakvägen? Jag menar om man bajsar flera gånger på kort tid så är det ju naturligt att det bli lösare och lösare, dock inte vattentunt.

2012-12-11
Yrwen
Yrwen

ja.. alltså det e ju inte så att hoj bajsar så fort hon äter..

2012-12-11
osisen
osisen

vad skulle ni gjort.. helt ärligt nu.. ??? :D

2012-12-11
osisen
osisen

... SUCK!!!

2012-12-11
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...