App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Aj aj aj mina ljumskar!! Jag döööör

Har så ont i ljumskarna att jag blir tokig, idag strålar det ner i låren. Kan inte stå mer än några minuter sedan måste jag lägga mig ner. Min bm tror att det är tidig foglissning.. Jag tror det är växtvärk. Är i v 14. Någon som känner igen det? Har ni tips på lindring? Jag blir galen.

2012-12-11
mrsme
mrsme

Har jätte ont i perioder, har det väl börjat så håller det i sig hela dagen. Känner av det lite hela dagen men det är hanterat då. Igår hade jag riktigt ont, hoppas jag får en bättre dag idag.

2012-12-16
mrsme
mrsme

Vad jag har förstått så är det så hela tiden, i alla fall med ökning i omfång men vet inte med gaserna. Känner mer och mer att allt sitter obekvämt, tom mina trosor är obekväma. Hur är det för er andra? Jag måste köpa massa nytt känner jag, speciellt mjuka trosor och bh. Som drt är nu väller jag ur min bh drt är inte ett dugg skönt

2012-12-15
mrsme
mrsme

Japp så är det här, har en kula på morgonen i lite mer normal storlek för min vecka men på kvällen är den som jag gått halva tiden... Helt sjukt. Vågar inte tänka på vad som händer på nätterna ha ha ha min stackars man!

2012-12-15
mrsme
mrsme

Nä jag är ordentligt uttråkad kan jag lova. Hoppas på att få sitta med dokumentering, beställning och att jag kan göra uppgifter som inte är tunga hos patienter, rent medicinska saker. Men vi får se vad doktorn säger, han är väldigt noga och försiktig vilket ioförsig är bra. Vad säger din läkare om anpassade uppgifter!?

2012-12-15
mrsme
mrsme

Jag är sjukskriven för jag har en så kallad risk graviditet. Har ett tungt jobb i sjukvården så det är allt annat än aktuellt att utföra mina vanliga uppgifter. Min läkare blå vägrar låta mig jobba. Ska förhandla mig till 25% med anpassade uppgifter på måndag å se om jag får gehör. Du då?

2012-12-14
mrsme
mrsme

Skönt å promenera är det väl inte men gör inte lika intensivt ont då. Ska leta efter fog bälte i morgon. Det är svårt att få tag i en sjukgymnast innan jul. Idag har det varit lite bättre under dagen men nu börjar det smyga på igen

2012-12-13
mrsme
mrsme

Låter som foglossning, det kom i v.5 för mig...

2012-12-12
emcb
emcb

Tack för era tips. Är varma bad ok när man är gravid? Trodde man skulle undvika det. Är det inte lite konstigt att smärtan lindras lite när jag rör mig? Står jag still för länge får jag dock mer ont och behöver lägga mig ner med benen upp, det lindrar något. Fogbälte? Kan man bara få det hos en sjukgymnast?

2012-12-12
mrsme
mrsme

Aj då, då har nog min bm rätt. Har du några tips på lindring?

2012-12-12
mrsme
mrsme

Jag vet inte riktigt, men sitter fram i ljumskarna och det liksom bränner. Eller jag vet inte hur jag ska beskriva det. Nu ikväll har det börjat göra ont bak i höften också. Var ute och gick i morse och då släppte det lite för stt sedan komma tillbaka efter någon timme. Har svårt å tro det skulle va foglissning redan...? I så fall har jag haft det av och till sedan v 11

2012-12-11
mrsme
mrsme
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...