App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Barnvagnsdjungel!

Tänkte höra vad ni som redan har barn rekommenderar för barnvagn? Jag bor i en storstad så kommer åka mycket buss och tunnelbana samt knappt aldrig köra på grusvägar och dylikt.

2012-12-11
IcePrincezzz
IcePrincezzz

Tack för tipsen allihopa! Alltid skönt att höra vad ni andra tycker för alltid är det något man själv inte tänkt på...Jag har kikat väldigt mycket på en Bugaboo Cameleon och känner att den är nog perfekt. Vinterhalvåret går ju att köpa till, stora bakhjul som kan vändas så att det blir lättare att köra i terräng eller på stranden.

2012-12-17
IcePrincezzz
IcePrincezzz

Jag har en bugaboo camelon och jag är super nöjd! Vagnen är lätt styrd, grymt lätt att fälla ner! Jag tycker den funkar hur bra som helst inne i stan men är inget jag kanske rekommendera för skogspromenader isåfall får man köpa extra hjul till det! Men i övrigt fall skulle aldrig byta ut min vagnen!! :-)

2012-12-11
babybo
babybo

trehjulig eller fyrhjulig med svängbara hjul.. inte för små bara eller så ska det finnas vinterhjul till för även om man bor i stan så e det jäkligt bökigt när det är snö å ta sig fram.. å då å då hamnar man på en grusgång eller på en strand när man tagit sig till en sjö eller havet.. å när det finns vagnar som kombinerar båda dessa grejer som bra hjul och svängbart så rekommenderas det starkt..

e det så att ni planerar å ha barn relativt tätt så kanske ni även ska fundera över en vagn som går att göra till syskonvagn som tex babyjogger city select (tror jag den heter)

2012-12-11
osisen
osisen

Kanske en lite mindre vagn med svängbara hjul? Har ingen sån så kan inte rekommendera någon specifik.

2012-12-11
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...