App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Natten gick inget vidare....

Liten sov gott i sin säng fram till kl 3. Vaknade och var ledsen. Mannen gick in och liten lugnade sig med en gång. Han satt bredvid sängen i 30min. Liten låg stilla men somnade inte om så efter 30min bytte vi. Jag satt där i 30min men han somnade inte. Vi fick inte gå därifrån, så länge någon satt bredvid sängen så låg och och gosade. Efter att ha bytt av varandra några gånger till tog mannen in liten till vår säng. Men det blev ju bara värre, han snurrade runt, satte sig upp och var hur pigg som helst. Det slutade med att efter 2.5tim bar stod mannen upp och gungade honom i famnen och då somnade han så klart.... Snacka om att vi är trötta idag! Förstår inte varför han inte kan somna om.... Och så jobbigt att han inte kan finna ro i vår säng så alla kan få sova. Men det var likadant med storebror, han har aldrig gillat att sova i vår säng heller. Seeegt när det är sådana här nätter!

2012-12-11
emcb
emcb

Eftersom man försöker med allt i över två timmar så vet man ju inte vad det är som fungerar tillslut. Tror barnet somnar av trötthet tillslut mer än den metoden man just då använder.

2012-12-11
emcb
emcb

Att ligga och vagga honom i sängen fungerar inte. Han är kräsen och ända sedan han föddes är det att ha honom liggandes i famnen, stå upp och gunga (böja på knäna gänget) som funkar. Men det går ju inte att hålla på så längre. Det är 13kg man ska hålla i famnen, både armar, rygg och ben dör efter en stund.
I kväll tror jag att vi lägger en madrass på golvet i hans rum med täcke och kudde till oss vuxna! Så får en ligga där, inte för att jag tror att det kommer att hjälpa....
Vill soooova!

2012-12-11
emcb
emcb

Låter precis som vår är i perioder! Nuförtiden kan hon inte heller sova hos oss, men vi samsov ju när hon var mindre. Hoppas nästa natt blir bättre för er! Lycka till!

2012-12-11
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 5 månader

Kan ju vara så att han hann piggna till under de där 2,5 timmen innan ni vaggade honom... Har ni testat ligga och hålla om honom och vagga i sängen?

Haft lite samma här, lillan vaknade och gallskrek och vi fick inte tyst på henne, hon vägrade äta, försökte hur länge som helst. Vagga, byta blöja allt kändes det som.. Tills maken la henne på sin mage, då tokdäckade hon!! Men så kan han inte sova, han är rädd för att krossa henne, så han la henne bredvid sig och hon började om, så jag tog henne... Och hon fortsatte och då sa han att jag skulle lägga henne på min mage och hgon tokdäckade och sov, sov, sov!! Så jag fick stressa allt för att vi skulle hinna till dagmamman i tid! Så vi är trötta här också..

2012-12-11
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...