App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Intressanta FB iaktagelser

Jag har en person på min vän lista som tycker det är tänkvärt med den där "si och så många i Sverige saknar mat, behöver mediciner osv" samtidigt som hon gillar Plan Sveriges bildtips på julklapp där man kan betala utbildningen för en flicka i Indien. Dubbel-moralland nästa! Har ni sett intressanta delningar/gillanden på FB?

2012-12-10
jika686
jika686

Vem hjälper det liksom ifall man gillar en bild på nåt sånt på fb?? Man blir ju bara illa till mods och får dåligt samvete för att man bor i en bättre del av världen! Det hjälper ju som sagt inte det där barnet/människan/djuret! Alla ÄÄÄÄÄÄR medvetna om det redan!

Jag är emot alla former av orättvisor, men det lägger jag inte ut nån bild på för att "bevisa".

Folk gör nog så för att för att "gynna" sitt samvete, för de kanske inte ens försöker göra nåt annat för att förändra. Då känner de sig som lite bättre människor genom att "visa" genom att gilla en sån bild för hela sin vänlista att de är emot det.

Jag ger 50 kr/månad till Läkare utan gränser. Det är kanske inte mycket, men det är det lilla jag kan bidra med just nu! Och då känner jag att det inte ges till nåt specifikt ändamål på det sättet, utan dessa pengar kommer kunna användas där de behövs just då!

2012-12-11
xLillaMy
xLillaMy

Hahahaha, det ska jag säga nästa gång undrar varför jag inte delar! :D

2012-12-11
jika686
jika686

ja jag tycker det är sååååååååå töntigt.. :D haha.. ajg tycker verkligen det..å jag e en cool människa så jag håller inte på med sånt tönteri! ;)

2012-12-11
osisen
osisen

Samma här, vägrar dela alla dessa kedjebrev. Blir knäpp på dem.

Jag tror ibland de bara ser den här "99% kommer inte VÅGA dela".

2012-12-11
jika686
jika686

jag hatar alla gilla detta om du e emot barnporr/våldtäkt/mord/cancer osv.. va e det bra för.. urfånigt tycker jag!
min pappa e specialist på å dela all.möjlig jävla skit.. blir så trött ibland.. undrar va andra.tänker.. ja tror inte ens han läser igenom saker eller kollar upp om det ligger någon sanning bakom.. katastrof!!

2012-12-11
osisen
osisen

Ja menar då givetvis att de e sjukt att lägga in sådana bilder, givetvis är de synd om barnen.. Men bakom allt då är de folk bakom som letar upp och hittar på historier bara för att folk ska reagera o gilla!! Typ.. :)

2012-12-10
Linz
Linz
Bebis på 11 månader

Jag är fruktansvärt trött på alla dessa bilder på svårt sjuka barn som lägger in, där man ska gilla om man tycket synd om barnet..

2012-12-10
Linz
Linz
Bebis på 11 månader

:D

2012-12-10
jika686
jika686
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...