App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

ni som går till dagis /skola hur lång väg har ni?

vi har ca 2km till skolan här.. inte jättelångt men e orolig för hur det ska gå på morgonen.. våran ena bil vill inte starta och jag tror inte den hinner bli fixad till det e dags för.dagis å ja börjar jobba.. ja måste ta bilen till jobbet å kommer börja 6 å 7 ibland så det e mannen som lämnar.. han börjar klockan 8! Sonen kan ju gå.men han får inte fort.. å låt säga det tar 30min å gå dessa 2km så kommer det va en.jobbig väg då de kommer få gå klockan sex på morgonen å grabben kommer va trött å grinig å.motsträvig.. inga bussar går.. vår sommar kan de cykla men vintertid funkar ju inte det.. måste ju erkänna att ja känner mej oerhört bekymrad inför detta.. men jag kanske bara e lat å bekväm...det kanske inte alls e så långt egentligen? Det går inga bussar kan jag tillägga! dottern kan man ju bara slänga på kläder å skicka ner i vagnen med en flaska välling men sonen behöver u nåt i sig innan de går.. kommer bli oerhört tidiga mornar.. iofs e grabben morgonmänniska men det e inte mannen... äh ja vet inte kanske oroar mej i onödan.. va tror ni? e det normalt å gå ett par kilometer för å komma till skolan.. ja vet att förr gick man mil.. haha.. men nu lever vi 2012 då e man en lat generation..

2012-12-10
osisen
osisen

ja vi får se.. det får lösa sig.. fördelen e ju att ajg har en väldigt morgonpigg grabb så kanske är det han som får släpa pappa istället för tvärtom :D 

Har man inget val får de tblir som det blir.. men det hade varit fint om vi fick igång biljäveln!

2012-12-10
osisen
osisen

å grabben kommer ju självklart äta något innan han går hemifrån!!!!  :D dom äter inte frukost förrän halv 8 å så länge kan man ju inte gå utan mat :D

2012-12-10
osisen
osisen

ja då e ja inte ute å cyklar.. med att det är långt å gå iaf.. han e 6år så han e ju inte jätteliten direkt.. Cykla e inget problem sen när det blir vår men nu under vintern.. grejen e ju att han behlver skjuts till fritids å ja antar man inte får skolskjuts till fritids.. 

Busskort får han till nian iaf eftersom vi bor vid en väg som anses som farlig! men det hjäpler ju inte när det inte går bussar så tidigt..

hoppas vi får lagat bilfan innan men det ser mörkt ut med tanke på julhelger och att vi inte ens får igång bilen.. tyvärr.. men vi får se.. vi har inte heller råd å köpa en ny bil just nu så.. man e ju inte direkt rik efter mammaledighet å jul ¨å skit!

2012-12-10
osisen
osisen

Tycker också att det är långt att gå och så tidigt... Är det vinter utan snö kan man ju fortsätta cykla. Men som det är nu går ju inte det. Hur gammal är han? Ståbräda på vagnen?

2012-12-10
emcb
emcb

Jadu har inget bra svar, alltså måste man så går det, men är det hållbart i längden? Men sedan kan man tycka att är det såpass långt och inga bussar så borde ju sonen ha rätt till skolskjuts, här tror jag man får det om man har längre än 1,5 km till bussen...

2012-12-10
Känguru
Känguru

?

2012-12-10
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...