App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

haha.. inga pepparkaksgubbar i kkk-tåget i år :-)

eller förlåt ja menar luciatåget.. Någon som läst artikeln om skolan som inte ville ha med pepparkaksgubbar för det kunde vara stötande?!?! Haha.. ja tror jag dör av skratt.. för vem är det stötande? pepparkakorna?! Tur de tog sitt förnuft till fånga å återinförde pepparkakorna.. ja menar vad vore julen utan den goaste kakan av dem alla?

2012-12-09
osisen
osisen

Nä, det är helt sjukt och bakåtsträvande. Det lär våra barn att man ska hyssja med vad man är och hur man ser ut. Istället borde man ju lära dem att det är OK att vara homosexuell, mörk, rullstolsburen, blåhårig you name it! Avdramatisera faktumet att alla är olika och lär barnen att visa respekt för ALLA, inte bara de som passar in i en viss mall. För det är ju inte att visa respekt att ignorera hur någon ser ut!

2012-12-10
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 9 månader

ja jag undrar åxå varför man inte får va mörk ?!? för det är så det känns när man inte får säga att folk e svarta/bruna.. varför skulle någon ta åt sej för att man säger att du är brun när personen e brun?!
Folk brukar inte ha problem å påpeka hur vit ja e.. vilket ja ju e så vad e skillnaden?!
Blir trött på hela diskussionen men för förhoppningsvis kommer inte dessa diskussioner finnas mer när våra barn e stora för då e det ingen.som kommer haka upp sig på färg utan e se det som det naturliga det är.. ! Vi ser olika ut å olika e fint och bra!!! Varför göra det som är bra till något negativt?

2012-12-10
osisen
osisen

Ingen pepparkaksgubbe, inga pepparkakesåmger och inga peppar kakor att bjuda på.. Är de pepoarkakorna som ska bli må dåligt??? ;) de va iaf den dummaste artikeln ja läst på länge!! :)

2012-12-09
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

När jag gjorde praktik på en "multikulturell" skola här i Göteborg föll det sig av en slump att det var tre mörka pojkar som var pepparkaksgubbar. Där stod de på scenen under Lucia-firandet och sjöng "Så bruna så bruna vi äro alla tre..." Jag verkade vara den enda som såg det roliga i det hela, men det fick man ju hålla för sig själv. :-P

2012-12-09
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...