App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur gör ni? :)

Hej hej... Jag har en dotter som nu blir 5 månader.. Skulle vara intressant å höra hur andra mammor/par gör vid läggning/mat, börjat med flaska,barnvakt mm.. Jag lägger våran dotter varje kväll då hon vill somna vid amning och hon sover i våran säng hela natten. Har börjat ge henne gröt 1 gång om dagen å hon älskar det :) börjat ge henne flaska lite, så hon ska lära sig :) hon är väldigt mammig, håller koll på vart jag är hela tiden.. Ska man börja bryta det lite? Att pappan å andra tar henne mer? Eller kan det skrämma henne? Hon blir otroligt ledsen i bland i andras famn :(

2012-12-09
Jankainka
Jankainka
Barn på 3 år och 10 månader

vi är haft två helt olika barn.. första kunde vara hos vem som helst känd som okänd han sov själv eller somna i knät å vi la han i sängen.. sin egna säng..vi hade barnvakt korta stunder från fyra månader.. han sov över hos barnvakt vid 6mån första gången..
andra .. mammig.. krångla vid läggning.. kunde ta timmar ibland.. inte haft barnvakt än å hon e över ett år..
ville inte sova i sin egna säng förrän hon fick en vanlig.. ibland duger bara jag.. nu har pappa gått bra ett tag men händer nåt speciellt så e det oftast bara jag som gäller..

2012-12-10
osisen
osisen

Jag har följt vad mina barn vill och mår bra av. Det har lett till att vi har haft barnvakt en gång (nyligen) till vår snart 2åring. Vår 5åring gillar inte att dova över hos andra så det slipper han. Mina barn ska må bra, det går före allt!

2012-12-10
emcb
emcb

Tycker inte att du ska låta henne vara hos andra om hon blir ledsen. Lyssna på henne, vad hon vill så kommer hon att bli ett tryggt barn! Det kan innebära att det dröjer innan du kan lämna till barnvakt men du får ett tryggt barn!

2012-12-10
emcb
emcb

Tack för dina tips :) är mitt första barn å det är skönt att höra hur andra gör :) min kille har alltid lagt henne i början, men när hon blev 3 månader så ville hon ha mig vid sin sida och hon har alltid kunnat somna borta hos folk men börjar bli känslig med det oxå.. En del säger att dom har en period då dom är mer känsliga mot folk och att det försvinner efter ett tag? Men ska försöka med tips du gav.. Kanske är litet för mesig, men hon blir så ledsen, tårarna bara sprutar :) annars är hon en jätte glad tjej och ler å skrattar mycket... Mycket nyfiken bland folk :)

2012-12-09
Jankainka
Jankainka
Barn på 3 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...