App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

smörja in kinderna ??

När jag var liten smorde min mamma alltid in mig med Nivea om kinderna när vi skulle ut i snön. Är det nått som gäller fortfarande? Dottern på 5 år ser frostbiten ut om kinderna trots att hon inte varit ute sen igår. Kanske borde smörja in med nått ??

2012-12-08
Trillian79
Trillian79

försöker även att inte gå ut direkt efter jag tvättat hennes ansikte.. så efter mat tex försöker ja vänta ett tag innan vi går ut så hon verkligen torkat ordentligt.. vet inte hur känsligt det är egentligen kanske räcker med att man torkar noga men det känns bra iaf :-)

2012-12-08
osisen
osisen

jag testade idomin (de ja hade hemma) häromdagen då dottern var narig om kinderna å det såg jättebra ut dagen efter.. smörjde då på kvällen efter vi varit ute..

2012-12-08
osisen
osisen

jag brukar smörja med vaselin men eftersom många krämer innehåller vatten sa min bvc sköterska att smörja någon timme innan man gick ut eller efter man kom in. jag kör nu varje morgon och kväll under vintern så slipper hon bli så narrig

2012-12-08
majbarn5
majbarn5
Bebis på 4 månader

Smörja ska man göra när man kommer in inte när man går ut. Vattnet i salvan fryser och de kan få köldskador av den. Vi använder miniderm (repair provade jag på mig på mina torra ögonlock gick inget vidare då de svullnade upp så jag inte kunde se hahaha.)

2012-12-08
Atlantis
Atlantis

Det är ju så kallt och torrt ute att man lätt bli narig. Jag brukar smörja in mini med Repair på minis kinder, iaf när hon ska sova ute i vagnen. Hon har så känslig hy så jag måste ju skydda den på nåt sätt!

2012-12-08
xLillaMy
xLillaMy
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...