App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Fk ska ringa idag...

vet att de pratat med af, vet att de missat ta ställning till det nyaste läkarutlåtandet utan istället använde ett annat som grund till avslaget, vet att handläggaren jag hade till slut och äntligen blev bortplockad från mitt ärende så nu är det den över henne som ska höra av sig... men jag har inte en susning om vad de kommer säga när de hör av sig... men de har ringt och sagt det jag precis räknade upp här... kanske de börjar inse att de begått ett misstag, men vad kommer då nu att hända?

2012-12-07
Känguru
Känguru

Alltså fk suger... men jag ska strunta i det och blicka framåt, det blir nog ett bra samarbete med af ett tag nu för den handläggaren verkar jättesympatisk och försöker nog hitta en lösning så jag inte brakar ihop alltför mycket :-)

2012-12-07
Känguru
Känguru

Återrapportering::::

Det var typ en ursäkt för att de försatt mig en sits där jag hamnat mellan stolarna, och så lovade hon att samarbetet mellan dem och af skulle skötas bättre i framtiden så det inte blir såhär igen, men den indragna sjukpengen försvarade hon fastän hon ansåg att min arbetsförmåga var låg eller ingen alls, men tydligen behövs denna vändan på af för att komma fram till detaljerna kring sjukpengen i framtiden... så man kan tydligen från fk anses som fullt frisk fastän de eg vet att man inte är det, märkligt resonemang det där, men jag får väl hoppas att de kommer bli lite klokare när jag varit på af då ;-)

2012-12-07
Känguru
Känguru

Hoppas du får det svaret du önskar.

Lyca till.

2012-12-07
Fideli73
Fideli73

ja man bir ju nyfiken, ibland undrar man lite vad dom tänker på

2012-12-07
majbarn5
majbarn5
Barn på 2 år och 3 månader

Ja det ska jag göra :-)

2012-12-07
Känguru
Känguru

dela med dej till oss sen :-)

2012-12-07
osisen
osisen

Spänningen är oliiiiiiiidlig...

2012-12-07
Känguru
Känguru
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...