App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

nu har jag haft huvudvärk i 1 dryg vecka..

å det är baskemej ingen rolig huvudvärk heller, det gör ont om ni tänker er som såna där sovgrejer man sätter över ögonen.. Liksom fram i huvudet å runt ögonen.. kanske är bihålorna helt enkelt..  min mage har varit i uppror, jag har haft såååå mycket luft tarmarna har låtit jättehögt, jag har haft ont inte jätteont men den känns uppblåst.. jag har mens just nu kanske beror det på det?! För även om sonen spydde i måndags natt så borde jag ju fått andra symptom om jag var magsjuk dessutom borde de ju dessutom gått över.. så det har säkert med blödningen att göra men det gör mej sååå seg. Jag har varit extremt trött, dottern har sovit kasst hon e förkyld så nätterna har varit si sådär. jag har känt mej orkeslös å bara gjort det allra nödvändigaste.. jag har liksom inte ens orkat klä på mej behå, borsta håret eller sminka mej.  Idag glömde jag ta fram mat från frysen så nu har vi inget till middagen emn jag orkar heller inte åka till affären, jag ORKAR bara inte..  E sur å grinig mot barnen eftersom jag har ont och är trött så jag får be stora grabben om ursäkt stup io kvarten å skylla på mitt huvud och att jag är trött..  Nej jag e inge trevlig den här veckan eller halva förra veckan heller för den delen!  Nu vill jag bli frisk eller att ajg blir sjuk så det kan gå över.. feber eller nåt mer konkret!!!  Tack för att jag fick gnälla av mej....

2012-12-06
osisen
osisen

Värm en vetekudde (eller liknande) lägg runt nacken, ligg ner och vila och drick myucket vatten. Drömmen vore ju att få sova ut ordentligt men det är svårt med barn, men det är iaf snart helg, du kanske kan få mer hjälp av maken då?

2012-12-06
Yrwen
Yrwen

Det här kommer låta konstigt! MEN VAD HÄRLIGT att det finns fler som jag :-)
Nu har jag inte samma symtom som dig men mår kasst och orkar inte heller med bh, smink, hår eller middagen. Åka till affären finns inte på världskartan.
Kändes bara så skönt att läsa att du precis som jag går hemma och förmodligen ser precis lika sunkigt ut och är si så där roliga att umgås med.

Så jag tar och säger ett stort BLÄÄÄÄÄÄÄÄ för oss båda! Kram på dig ;-)

2012-12-06
emcb
emcb

Om det är bihålorna så kan du testa Rhinocort, 2ggr per dag, finns att köpa receptfritt på apoteket...

2012-12-06
Känguru
Känguru
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...