App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hihi min bm är för go ^^

Var hos bm idag och i slutet av besöket så sa hon: "Du, jag måste få fråga en personlig sak! Huuur gör du för att få såna fina vingar vid ögonen?? Jag har försökt med eyeliner men det blir inte bra!" Jag sminkar mig alltså alltid med kajalpenna och drar ut så att det blir "vingar" så ögonen ser större ut :P Och hon hade alltså uppmärksammat detta och tyckte det var så snyggt så hon ville testa det själv xD Och jag måste då tillägga att hon nog är närmre 60 år! :D

2012-12-06
xLillaMy
xLillaMy

Hahah :P Skönt att de flesta är såna. Fan vad jobbigt och tråkigt ifall de var surkärringar och tyckte man var känslig för att man har ont lite här och var!

2012-12-06
xLillaMy
xLillaMy

Haha! Hon låter lika festlig som min bm! När jag var där på preventivmedelsrådgivning pga att jag blödde konstant av mina piller skakade hon på huvudet och sa "Nej, det går inte! Då blir det inget sex och inget kul och ingenting!"
Och hon är också i 60-årsåldern, ca 155 lång och busig blick. :-P

2012-12-06
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader

Haha eller hur! Hon är så go. Ibland pratar hon om sig själv i tredje person också! "Kerstin tycker du ska säga till din man att han får dammsuga, för det ska inte du göra med din foglossning"

xD

2012-12-06
xLillaMy
xLillaMy

Hur söt får man lov att vara haha :-)

2012-12-06
babybo
babybo
Barn på 3 år och 9 månader

Hihi, vad gulligt!:-D

2012-12-06
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...