App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

hihi härligt att höra att vi som är gravida är "normala" när vi har våra konstiga mardrömmar!

Jag drömmer och drömmer hela tiden . Konstiga saker och otäcka. Barnmorskan säger det är bra för då är du "normal".  Skönt att höra det. ;) haha Min första dröm var att jag var hemma och vattnet gick. Hade min son hemma med. Men han var nere och gjorde något. Jag var uppe och låg i sängen. Ringer till min sambo och säger att han måste hem från jobbet för vattnet hade gått. Då säger han till mig. - Nä älskling inte än. Det kommer ta sin tid innan han kommer ut. Du minns hur det var förra gången?! Vi var på förlossningen ett dygn innan vår första kom ut. Känner mer och mer att jag måste snart och krysta.  Ringer igen att jag måste nog ringa till ambulans. Min sambo säger i telefonen att - Nä du inbilla dig bara. Tar det lungt. Kommer snart hem. Till slut känner jag allt mer och mer att jag kunde snart inte hålla mig och min son ropade på mig och fråga vart jag är.  Säger att jag är uppe.  Ringer till ambulansen och dom skulle komma men hann inte komma i tid för jag hade redan fått vår son i vår säng. Men det roliga var att vår son såg ut som en katt. Snacka om vilken madrömm.

2012-12-06
MichaelaW
MichaelaW

Jätte skum dröm inatt. Jag var på kontroll av hjärtljuden på bebis. Det gick lite fort, bebis hade 1000 slag i minuten (öööh?). Jag var tvungen att få ner pulsen och läkaren ordinerade koksalt droppar i alla mina håligheter, öron näsa och ja ni fattar resten. Skit skum dröm! Kommer ihåg hur hemskt orolig jag var!

2012-12-08
mrsme
mrsme

Oj en :-) skulle det va inte en :-(

2012-12-07
mrsme
mrsme

Ha ha ha måste varit en hyfsat lätt förlossning då :-(

2012-12-07
mrsme
mrsme

Fenomenet sexdrömmar undrar jag över! Sedan jag blev gravid har jag haft massor av sexdrömmar, brukar jag inte ha annars! Mannen har frågat någon morgon om jag drömt nåt trevligt och så har han flinat stort . I vaket tillstånd är jag inte alls kåt. Är det vanligt när man e gravid?

2012-12-07
mrsme
mrsme

Jag drömmer oftast att jag har erotiska möten med kändisar... har nu betat av Gordon Ramsay??!!??, David Beckham och Beyonce... jag fattar inte alls!! Jo, Beckham kan jag ju förstå då ;D och även att sambon skulle varit otrogen.
Men annars väldigt "normala" drömmar om förlossningen och en liten söt bebis i vagnen... men det som är samma i dem drömmarna är att bebisen alltid är en tjej... som sakta förvandlas till pojke... och plötsligt blir en tjej igen....  Men antar att det är normalt då...

2012-12-07
zmiley
zmiley
Bebis på 7 månader

Berätta ni drömmarna för era killar? 

Jag har gjort det många gånger.

Om han har varit med några andra tjejer och har lämnat mig, haft inbrott i huset när man har varit hemma, födda hemma, dinosarier, monster m.m.

Min sambo skratta bara och håller om en och säger "lilla älsklingen da. "

Jag var tvungen och slå till honom lite lätt när han låg och sov och han vaknar till och fråga vad man gör. Så har jag sagt det är ditt fel att jag har madrömm. ;) Och sen ett leende. 

Sen efter det så små skratta han och säger man ska försöka somna om igen.

 

Dom får står ut mycket pojkarna med oss. ;D

2012-12-07
MichaelaW
MichaelaW

mrsme: hihih ja dom stackarna får stå ut mycket. ;)

2012-12-07
MichaelaW
MichaelaW

Ja det är du nickan35. :)

2012-12-07
MichaelaW
MichaelaW

Mina mardrömmar består i att min man lämnar mig eller är otrogen. Vaknar var och varannan morgon arg som ett bi och min stackars man förstår ingenting :-) inte lätt att vara tvungen att försvara sig mot en dröm ha ha

2012-12-06
mrsme
mrsme

Jag drömmer konstiga drömmar även när jag inte är gravid. Är jag normal då?

2012-12-06
nickan35
nickan35

hehe jo man undrar. :D 

Sån madrömm hade jag också ett tag.

2012-12-06
MichaelaW
MichaelaW

haha ja mardrömmar och andra konstiga drömmar har jag oxå haft.. här om natten blev jag jagad av dinosarier.. man undrar ju vart allt kommer ifrån hahaha

2012-12-06
Faya
Faya
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...