App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

På BB.

När du har fött ditt lilla mirakel och allt börjar komma igång så kan du vara osäker på allt. Tänk på att det är du som är förälder. Lyssna inte alltid på barnmorskorna och visa att det är du som bestämmer kring dig och din lilla. Ta din tid och var tydlig med barmorskorna om du vill amma eller ge flaska. Är du första gångs föderska så blir det lätt att man blir osäker och blind och gör som barnorskan säger. DE KAN HA FEL OCKSÅ. Ett bra exempel är när de fick mig att ge baby semp 1 från ''glaskoppen'' till min son. Nu vägrar han amma och jag har kämpat med honom i 4 månader. Tänk på vad du vill. Det är ditt barn du ska leva med.

2012-12-05
apa4ewer
apa4ewer

Det jag störde mig mest på när vi fick lillan för nio veckor sen e att alla som gick in på vårt rum gav helt olika råd å uppmaningar att jag tillslut bara ville därifrån, å så kolla dom dåligt med varann vad den andra precis gjort/frågat på nåt rum. Vår lilla hade tydligen inte enligt deras datasystem kissar när vi skulle skrivas ut, fast hon kissa nästan varje gång vi byte blöja å de berätta vi för varje en som kom å fråga, men alla missade att föra in det i våra papper :p Så tyvärr hade jag mindre positiv bild av BB när vi åkte hem. Men alla råd var inte dåliga, men hade hellre valt att be om det än att 10 olika tjata om samma sak. Men sen är vi alla olika, visa behöver nog att nån frågar för att dom ska våga kräva nå hjälp, medans visa e som jag å sambon, vill helst vara ifred å få chans att be om hjälp själva om det behövs. Ddm skulle behöva bli bättre på att läsa av folk mer, igentligen inom hela sjukvården.

2012-12-11
ica_86
ica_86
Barn på 3 år

Norrlänning: Man skulle ju kunnat ha något som är mer likt bröstet i formen. Det finns ju olika sorters nappar till nappflaskor som känns och är formade som bröstvårtor. En av barnorskorna tog min hand när jag skulle ge sonen från koppen och tröck till den jättehårt och hällde ut nästan allt direkt fast jag ville ta det lugnt.

Sedan så sprang ju barnorskorna in och tjatade om samma sak hela tiden.

2012-12-06
apa4ewer
apa4ewer

Klart de kan ha fel, men när de rått mig att koppa har det varit för att jag antingen ammat i 2-3 timmar utan rast eller när andra dottern inte ätit alls när hon var ca 28 timmar gammal. Eller när vi blev inlaggda igen och dotterns blodsocker låg i botten. Att ge koppen 1 gång gör oftast inte att de vägrar bröstet.

Jag förstår vad du menar med rådet, men det blir inte alltid som man tänkt sig. Eller som man vill.

2012-12-05
jika686
jika686
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...