App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

jag måste komma på en julklapp till min bror!

Suck.. jag har verkligen ingen aning.. förra året fick han en canvasförstoring av hans vovve..  I år står det heeeelt still.. vill komma på nåt kul men det är svårt eftersom han köper allt han vill ha.. Sen e han inte en sån som e ute i svängen direkt.. han jobbar bara..  Ska kika lite på enklare liv.. där köpte jag en visp som vispar själv till honom i födelsedagspresent, den tror jag han gillade.. han älskar prylar (skräp kallar jag det) Han gillar å laga mat.. det är typ det han gillar förutom å jobba.. tja han spelar lite tvspel med men där köper han alltid det han vill ha..  kanske kan köpa en fru nånstans för billig peng för det saknar han ;P  neeeeee jag vet inte!! suck!

2012-12-05
osisen
osisen

Jo. Jag förstår hur du tänker! :-)

Jämförde bara med min egen bror, som HATAR att köpa presenter (alltså själva shoppandet) och brukar ringa i vild panik runt midsommar och säga "Vi byter väl inga julklappar med varandra va?!" :-D

2012-12-05
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

men frågar du min bror vill han inte ha nåt men ja tycker det e tråkigt om han blir utan.. å han hjälper oss så fort vi ber om hjälp.. han åker från sig mitt i natten för å hämta mej i stan när ja varit ute å kör mej hem för å sen åka hem till sig igen bara för att ja ska slippa åka hem själv på natten.. å då tycker jag han förtjänar något litet iaf :-)

2012-12-05
osisen
osisen

Nån tipsade ju mig om sidan Coolstuff. Där fanns massa kul ju!

För övrigt fattar jag inte att ni ff byter sinsemellan! Här får bara barnen klappar. Förutom fotokalendrar till mor- och farföräldrar och klappar till julklappsleken då. ;-)

2012-12-05
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

Finns det inte någon matlagnings kurs han kan gå på?

2012-12-05
babybo
babybo

En Barbara ;-)

2012-12-05
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...