App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vart firar ni jul?

Hur har ni löst det med jul firandet? Är ni hemma på julafton eller åker ni hit och dit på turné? Det är ju många olika familjesammansättningar och man ska lösa det med alla. Kanske är farmor och farfar skiljda och vill inte träffas på julafton, eller så har svägerskan barn sedan tidigare som är med och firar vart annat år. Eller så kommer alla eller ingen hem till er. Jul helgen kan ju vara lugn eller ett pussel som man blir smått galen av... Så hur/vart/på hur många ställen och dagar firar ni jul? :-)

2012-12-05
emcb
emcb

vi brukar köra vartannat år hos mamma jul och då pappa till nyår och nästa år tvärtom brukar vara lagom:)

2012-12-07
majbarn5
majbarn5
Barn på 2 år och 3 månader

Här firar inte vi jul och maken åker själv nu till Stockholm vi har bestämt att det blir bättre så då lillen har det jobbigt med tänderna :-( men jag är med min familj över nyår iallafall :-) god jul och gott nytt år på er alla

2012-12-07
babybo
babybo

Roligt att,ösa om hur alla gör. En del åker runt och andra är hemma.
Vi är hemma, tröttnade på att dra runt barn på julafton! Så på julafton kommer ena halvan av släkten, vi har knytkalas. Och på juldagen kommer resten, blir knytkalas igen. På annan dagen blir det luuuugn och ro, bara vi, presenterna och alla rester ifrån julmarknad :-)

2012-12-07
emcb
emcb

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2012-12-05
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 5 månader

Vi har ännu inga detaljer klara för årets julfirande, men det brukar bli en del kuskande. Oftast är vi på dagen hos svärfar, sen på kvällen till min släkt. Min släkt börjar dock vara så stor, att det blir ett problem att samlas alla -fast alla gärna vill. Ibland har vi varit över 20 pers, skulle vi vara alla i år blir det kring 25... Det är inte många som rymmer alla och somliga orkar inte med allt stoj riktigt, som min mormor och morfar... Visst hjälps vi åt och tar en del mat alla, men det blir ändå mycket jobb för den som står värd... Det pratas varje år om att vi måste börja dela på oss, men ingen vill egentligen. Inget är bestämt ännu för i år. Så vi får se hur det blir.

2012-12-05
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 5 månader

Vi blir hemma på julaftonen, antingen själva eller med min pappa. På juldagen kommer min bror och hans barn hit. Tänkte att pappa och hans särbo också ska komma då, eller om pappa kommer redan på julafton så får han sova kvar tills juldagen. Min styvdotter och hennes sambo kommer antingen på juldagen eller annandagen, det är inte bestämt ännu. Och någon gång under mellandagarna åker vi troligen upp till svärfar i Härnösand, beror lite på väglag. Vi är lediga 22 dec - 6 jan så det borde ju bli bra körväder någon dag!

2012-12-05
Isabelle _
Isabelle _

Min mans familj bor i Norrland... :-)

2012-12-05
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 1 månader

Vi ska ha knytkalas hemma hos oss, med min sida av familjen. På annandagen åker vi upp till Norrland och firar försenad jul och nyår där.

2012-12-05
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 1 månader

I år har jag alla barnen på julafton så då blir det med min släkt, fast vem som håller i det vet jag inte än, jag kan inte pga min utbrändhet blir överkurs att fixa det hela fast samvetet säger att det är min tur, just nu räcker det med att försöka hålla ihop med det som väntar framöver med af och så... så julen behöver fokus ligga på vila och rekreation typ för min del, inte stök och stress... fast såklart finns alltid utrymme att mysa till det med mina egna barn härhemma men hela släkten klarar jag verkligen inte å inte plats heller för det, de fyra äldsta drar till sin pappa sedan på juldagen och då åker sambon, jag och våra två gemensamma hem till hans mamma och firar lite där också :-)

2012-12-05
Känguru
Känguru

vi brukar fira med mina föräldrar å min bror.. vissa år har vi varit hos svärföräldrarna på förmiddagen å åkt till mina på eftermiddagen.. vissa år är svärföräldrarna hemma i finland över jul.. i år har jag föreslagit jul hemma hos oss och då bjuda hit svärföräldrana åxå så antingen om de vill komma på julafton eller så åker vi dit på juldagen..  så får de själva bestämma hur de vill göra.. dock e mn man inte den snabbaste med å prata med sina föräldrar.. det är mycket möjligt de inte ens är hemma..

2012-12-05
osisen
osisen

Vi är hemma hos mina föräldrar och sover där hela julhelgen och åker hem tidigast den 27/12. Även syrran och hennes familj är där hela julhelgen.

2012-12-05
Fideli73
Fideli73
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...