App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

kramp i brösten

Är det bara jag som drabbas av kramp i brösten? Gör så förfärligt ont! Som att brösten är på väg att trilla av! Detta händer vare sig det är varmt eller kallt.. Nån som oxå är drabbad? iaf vad gör man??

2012-12-04
Faya
Faya

Så hade jag det också. Det gick över rätt så snabbt. Tror det har med att brösten växer..

2013-08-09
hhultengren
hhultengren

Nu var det ju ett tag sen du skrev detta men jag vet precis vad du menar!

Min mamma hade samma grej, och min mormor också. När jag berättade det för min barnmorska blev hon alldeles till sig och sa: Oh så spännande! Det är jätteovanligt!

Mitt råd är värme! Jag stod i duschen hela nätterna ibland vid min första graviditet. Sen kom jag på att använda vetekudde som man värmer i mikron. Använde den så mycket att jag nästan blev svedd på brösten men det var ändå bättre än smärtan av krampen... Fy så hemskt!!!

Barnmorskan sa att en del fått nitroglyserinsalva utskrivet, sån man har vid kärlkramp...

2013-08-09
MsWallace
MsWallace

alltså det är brösten, tuttarna. kramp kanske är fel ord.. känns typ som när det är as kallt ute och bröstvårtorna drar ihop sig. förstår ni? fast det sitter inte bara i vårtan utan i hela tuttarna. Jag är 18+0 imorgon..

2012-12-05
Faya
Faya

Det är skillnad på bröst och bröst ju! Jag fick uppfattningen att hon menar själva tuttarna, pattarna, tvillingarna, bröden, melonerna eller vad ni nu kallar dem ;) Där inne finns det ju inga muskler!

I slutet av förra graviditetn fick jag dock "stickningar" som gjorde ganska ont, men det hade ju med mjölkproduktionen att göra!

2012-12-04
xLillaMy
xLillaMy

Inte magkatarr?? Hade sådana smärtor när jag hade det

2012-12-04
babybo
babybo

Bröstmuskeln lilla My ;-) den går ju under bröstet och krampar den känns det nog som i bröstet. Har en vän som gjort bröstinplantat och det ligger under bröstmuskeln. Så jo det finns en muskel, kanske inte inne i själva bröstet men jag antar att det är den ts menar...?

2012-12-04
emcb
emcb

Hur kan man få kramp i brösten? Där finns ju inga muskler eller nåt som kan krampa?

Det måste vara nåt annat du känner.. Hur långt gången är du?

2012-12-04
xLillaMy
xLillaMy
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...