App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

fick en ny granne idag

ett gammalt "ligg" som hände flera år före min tid... sambon lekte runt, och hon hade väl velat mer och blev bitter... Det som hände mellan henne och min sambo hände flera år innan jag träffade sambon, och självklart har vi båda haft liv före varandra... men när jag hade varit tillsammans med min sambo i drygt ett halvår och vi var ute på krogen så "varnade" hon mig för honom samma kväll som hon stötte på min sambo trots att hon visste att vi var ihop, och även hon hade pojkvän (samma som hon flyttade hit med) stör mig ganska mycket... den kvällen såg hon mig med sambon och kom kaxigt mot mig, men sambon hann berätta innan hon kom fram, men hon hade meningen att skapa drama. Jag vet inte hur jag ska reagera nu... än är det lugnt för vi är inne vinterhalvåret... men när sommaren kommer?? Våra trädgårdar skiljs åt av ett meterhögt staket, och vi är jämt ute och badar i barnpoolen och leker och grillar osv... jag menar, det är ju alla på sommaren! Men jag vill ju inte se människan... Sambon visade då tydligt att han hade/har noll intresse av henne... men hon då? Hon stötte ju på min sambo då, varför skulle det vara annorlunda nu? Jag känner mig inte svartsjuk, bara irriterad och besvärad... Bor över 50 000 människor i den här stan... var hon tvungen att flytta in i huset 15 m bort?!

2012-12-03
zmiley
zmiley
Bebis på 13 månader

Vad trevligt!:/ som alla typ skriver. Du behöver inte bli bästis med henne men ett hej när ni får ögonkontakt är ju iaf artigt :)

2012-12-05
tezzlann
tezzlann
Barn på 1 år och 10 månader

Åh fy vad irriterande! Skulle blivit galen. Jag vet inte exakt vad som är bäst att göra i en sådan här situation men det är viktigt att du och din sambo tycker likadant i den frågan, vilket det också låter som. Hoppas allt löser sig till det bästa :)

 

Hälsningar Hanna

2012-12-04
hanandersson
hanandersson

Plantera en Höör häck mellan trädgårdarna och lev ert liv ;-)

2012-12-04
emcb
emcb

Ja, som sagt. Jag är långsint så för mig finns ingen direkt övre gräns. Jag har tillräckligt med nära och kära för att kunna vara sur på någon länge. Sen vad det gör med mig, det förstår jag inte är något positivt. Men långsinthet är väl ett dåligt kvalitetsdrag, precis som andra kan ha.

2012-12-04
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 1 månader

Händer det ingenting så tär det ändå något fruktansvärt på en människa om man inte kan släppa något och gå vidare. Som jag skrev innan, ni behöver inte bli bästa vänner men ska du kunna leva ett normalt liv så släpp det som hänt och gå vidare.

2012-12-04
Toffsan
Toffsan

Vänd på det istället. Det var du som "vann" och som lever med karlen hon ville ha! ;-D
Och visst har du högre tankar om din sambo än att han skulle ramla i hennes armar igen? Han verkar ju ärlig iaf i och med att han berättade om henne. Sen behöver du ju inte bli bästis med henne...

2012-12-04
Toffsan
Toffsan

Zmiley; jag är med dig! ;-) Jag är extremt långsint, och sex år är ganska kort tid egentligen! Du har "rätt" att fortfarande vara sur.

2012-12-04
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 1 månader

Nej, jag glömmer inte. Såpass mycket ogillar jag henne ändå. Jag kan sträcka mig till att hälsa ute på gatan och vara trevlig som man är mot grannar. Men mer än så blir det aldrig.
Självklart får barnen leka?! De har väl inget att göra med hur jag känner för henne...
Men nej, jag glömmer inte hur hon betedde sig då, för några år sen...

2012-12-04
zmiley
zmiley
Bebis på 13 månader

Hoppas verkligen att hon har mognat... Det var 6 år sen, men hon hade redan fått ena sonen då med sin kille (de har två nu) och hon är 10 år äldre än jag, men visst, alla mognar olika...
Vi får väl se....
Jag förväntar mig inget liknande igen, men måste säga att jag står redo i så fall. Nej, något kafferep blir det då inte ;D

2012-12-04
zmiley
zmiley
Bebis på 13 månader

Förstår att det måste vara jobbigt men nu har ni båda nya liv, försök att bara strunta i henne! Kanske lättare sagt för mig men det är inte som om ni ska bjuda in varandra på te?! :p lev ditt underbara liv med DIN sambo :-)

2012-12-04
babybo
babybo

Usch vad jobbigt och störigt! Förstår dig mer än väl! Ni får väl helt enkelt inte låtsas om varandra mer än nödvändigt. Hon är kanske inte superintresserad av kafferep inne hos dig heller. :-P

2012-12-04
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...