App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Idétorka (julklappar)

Har fått pengar från barnens mormor som ska gå till julklappar, jag har typ en idé på klappar till  men vill ha fler idéer, det är 5000 kr som ska fördelas på 6 barn så det är ju inte lite pengar... i år jag har dessutom knappt några pengar till julklappar åt dem själv så då kan det ju vara lämpligt att roligaste klapparna kommer "från mormor" om man säger så... det jag tänkte från början var ett nytt piano av digitalmodell så kan man koppla in det i datorn och använda sig av musikprogram där, men då blir det ju bara en enda klapp och är inte säker på att alla önskar sig detta även om jag vet att minst 4 av de 6 kommer bli överlyckliga :-) men kanske ska satsa på sånt som passar alla och då står det helt still... att inte få ett piano är ju ingen kris, vi har fortfarande gamla pianot (som är lite defekt) och så har vi keyboarden också (den funkar bra)... barnen är 6-18 år gamla...

2012-12-03
Känguru
Känguru

men du kan inte kolla om det finns nåt begagnat i bra skick? kanske lite kort om varsel förstås.. eller om det finns nån musikbutik som säljer begagnat åxå?
tycker det e sjukt svårt ja med.. sonen önskar sig ninjago å Lego hero factory.. det e allt.. dottern e lättare för hon kan inte önska alls ;-)

2012-12-03
osisen
osisen

Familjespel?

2012-12-03
Yrwen
Yrwen

Jag har fått önskelistor och två av dem önskade sig "bara" detta, en ville bara ha en morgonrock och de tre yngsta ville såklart ha en massa olika saker :-)

2012-12-03
Känguru
Känguru

Skriver inte dina barn egna önskelistor? Det gör min äldsta iaf, ingen tvekan om vad han allra helst vill ha, så mitt tipps är att fråga varje barn vad de önskar sig mest av allt!

2012-12-03
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...