App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

nattning och ta med grejer .

Hej . Vi har som tur var inte ett så komplicerat barn . Hon är nu fem månader och allting fungerar jätte bra . Näst sista maten / ersättningen så håller jag henne vaken. Tre timmar tills sista måltiden , sen lägger jag henne och hon får skrika gråta tills hon somnar . Ofta tar de inte mer än tio min innan hon somnar . Snällt och trött barn . Sen har vi alltid med oss en termos vart jag än går med kokhett vatten i så jag slipper värma den då de kanske inte finns ställen som har tillgång till spis Micro eller vad man nu gör . Har de rätt lätt nu men peppar peppar ta i träd . Hon kanske ändrar sig !

2012-12-02
mikaelakim
mikaelakim
Bebis på 9 månader

Tycker personligen inte om Anna Wahlgren metoden där bebisarna ska skrika sig till söms! Elakt! Man kan göra på annat sätt! Min lille kille har aldrig somnat ledsen! Det ska ju vara mysigt att lägga sig och sova, inte traumatiskt!

2012-12-04
Puffla
Puffla

Kan väl säga att mina barn skriker, MEN vi finns där, skriker de nattetid så kommer vi till de, lägger oss där eller om de kommer in till oss och lägger sig. Lilla somnar själv i sin säng dagtid, visst skriker hon till, jag går dit och stoppar i nappen (vilket är anledningen till att hon skriker), inget av mina barn har fått skrika sig till sömns, kommer aldrig att ske heller!

2012-12-03
Yrwen
Yrwen

Kanske dumt att jag var lite spydig innan men vill bara få dig att inse att ett barn som får skrika sig till sömns själv blir otryggt och lär sig tidigt att det inte hjälper att be om uppmärksamhet.

2012-12-02
emcb
emcb

Svårt att veta om ts vill dra igång debatt eller om hon fått fel råd eller info och tror att hon gör det rätta...

2012-12-02
emcb
emcb

Tror ni ts är allvarlig? :-o

2012-12-02
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

Vad ska man säga? Jag skulle också ha barn "som somnar lätt" om jag bara lät dem skrika tills de somnar... Själv ger jag mina barn det dem behöver, närhet, trygghet och den tid det tar att somna utan skrik. Ibland somnar liten gott i famnen efter någon minut ibland tar det närmare timmen... Men jag låter honom inte skrika. Hur kan man ignorera sitt eget barns skrik efter närhet, trygghet och kärlek!

2012-12-02
emcb
emcb

Ah ja förstår..

2012-12-02
Linz
Linz
Barn på 2 år och 6 månader

Jo jag fattade det.. Där av min kommentar.. Tyckte inte alls de lät vettigt!!

2012-12-02
Linz
Linz
Barn på 2 år och 6 månader

Snällt och trött barn.. Om hon måste skrika och gråta i 10 min innan hon somnar?

2012-12-02
Linz
Linz
Barn på 2 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...