App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vad ska man klä på en 4 månaders gammal bebis!!!!

Hej!! Nu har vintern kommit och himla massa snö :).. Men blir inte bebisar varma av att ha på sig t-shirt, lång-body byxor tjocka strumpor. och en tjock overall. o sen i vagnen duntäcke som hon ligger på, och en tjock filt som jag täcker henne med och allt detta i liggdelen.  Man blir ju rädd att bebisarna ska frysa. Men det finns inte så många vantar för såna små.  Jag har inte hittat nån i någon affär iallafall..

2012-12-02
LailaHou
LailaHou

Tänk på att ett täcke inte är bra att ha på vintern, det suger åt sig fukten i luften och blir kallt. Bättre med en åkpåse som dessutom värmer under barnet.
När mina var så små hade de på sig body, byxor, strumpor. Sedan på med overall (fleece) tossor på fötterna, vantar och mössa. Sedan ner i åkpåsen och på med "locket" på vagnen. Snöade det hade jag regnskyddey över.

Vantar till så små finns på kappahl, polarn o pyret och lindex.

2012-12-14
emcb
emcb

hitta riktigt bra vantar på Åhléns. de är av märket Hestra i storlek 0. varma å lätta att sätta på. vilket inte de från hms var. dessa har dragkedja :-)

2012-12-03
_CM_
_CM_
Barn på 2 år och 10 månader

Jag brukar ha body, byxor, sockar som vanliga kläder. Sedan som ytterkläder tar jag om älgskinnsmössa, vantar å tossor från Lindberg(kanon bra!!) sedan en ullfrotté overall från pop. är det jätte kallt på med en Windstopper overall över. sen i åkpåsen. alltid varm å go när man tar upp honom. Bor i Norrland, här kan de bli extremt kallt. men detta fungerar för oss :-)

2012-12-03
EmmaSa
EmmaSa

jag hade det på min dotter och det gick faktiskt bra men sen köpte jag ett par tummvantar på hm :)

2012-12-02
babybo
babybo

glömde skriva mössa haha

2012-12-02
babybo
babybo

Jag brukar ha body, byxor, strumpor, halsduk, overall och i vagen ligger hon i sin åkpåse och möjligtvis täcke. och oftast när hon kommer ur vagnen så är hon lite varm men inte extremt så det känns som om det är bra det du gör. Dom ska ju inte svettas och vara helt dygn blöta.

2012-12-02
babybo
babybo

no one?

2012-12-02
LailaHou
LailaHou
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...