App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Så deprimerad

Usch o fy vad jag är nere de här dagarna. Huset ser ut som skit och inte ett enda julpynt är uppe. Min lilla 10månaders bara gnäller känns de som. Jag har ingen lust med något alls! Å ändå vill jag bara ta tag och julbaka och känna mig glad och pyssla och dona. Men är likförbannat så fruktansvärt trött och nere. Är bara negativ och irriterad, stackars min familj. Är gravid i v. 8 och precis varit magsjuk. Hoppas de beror på detta o att det går över och att de inte är en depression på inkommande. Hur peppar ni upp er när livet känns tungt? Även om de e väldigt bra.

2012-11-30
Maalin89
Maalin89

Kram på dig

2012-11-30
babybo
babybo
Barn på 3 år och 9 månader

Tack för alla svar! Jag ska nog be sambon att vi storstädar och pyntar ihop i helgen. Då blir de gjort och så kommer de kännas lite bättre. Jag va ute idag och körde liten i pulka och visst blir man lite gladare av att vara ute. Har försoffat mig senaste veckorna. Sitter helst framför TVn medans liten får leka runt. Ska försöka komma ur den dumma cirkeln.

2012-11-30
Maalin89
Maalin89

Jag försöker känna efter vad det är jag behöver och försöker sedan hitta ett sätt att uppfylla det, det kan vara allt från att hitta på nåt kul med en vän till att se till att jag får egentid... två säkra kort är en promenad i dagsljuset på minst 10 minuter och mindfulness eller avslappningsövningar, de brukar oftast höja upp humöret och göra mig lite piggare :-)

2012-11-30
Känguru
Känguru

Förstår att det kan vara tungt men tänk på hur lycklig lottad du är ! Alla dagar kan inte vara perfekt och allt måste inte vara det heller! Samla alla under helgen och gör allt tillsammans! Det ordnar sig! Ktsm

2012-11-30
babybo
babybo
Barn på 3 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...