App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Fruktansvärt dåligt samvete

Hej! Jag är gravid i v 8 och har en dotter på 10månader. Jag har varit förkyld i en vecka snart och nu mår jag bara så fruktansvärt illa. Sambon fick stanna hemma från jobbet idag och har hand om vår dotter för jag kom inte upp ur sängen förens kl 3. Jag är helt slut, huvudvärk illamående och kan inte äta. Men jag har så fruktansvärt dåligt samvete över att inte kunna hjälpa till hemma eller ta hand om vårt barn. Jag vet inte om de e influensa eller om de e graviditeten. E de graviditeten måste jag ju få medicin för kan ju inte ha de såhär i flera månader.

2012-11-28
Maalin89
Maalin89

testa vara helt handlingsförlamad en månad du.. Jag fick en propp i benet i v11, det tog 3 veckor (varav 5 dygn på sjukhus) för att jag skulle kunna gå utan kryckor... Sedan hade jag fullt upp med att äta och ta mig till toan.... Innan det hade jag varit magsjuk och innan det en dunderförkylning, så den sista grav var itne att leka med!

2012-11-28
Yrwen
Yrwen

Jo se går ju en massa skit nu. Problemet är nog mycket också att jag inte vet om de e extrem graviditetsillamåendet, eller influensa. Förra gången mådde jag illa men inte såhär. Imorgon ska jag till vc och be om lergigan komp. De kanske kan ta nå infektionsprov också. Sambon kan ju inte va hemma en månad.

2012-11-28
Maalin89
Maalin89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...