App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ingen sexlust...

Jag behöver hjälp, är gravid i vecka 29 med vårt andra barn, och jag har verkligen ingen sex lust överhuvudtaget.. Bråkar mycket med sambon då han gärna vill ha och verkligen försöker förföra och ha dig. Hur får jag tillbax min lust?! Behöver alla tips jag kan få gör jag känner verkligen hur jobbigt det är för min man... =/

2012-11-27
Eliasens mamma
Eliasens mamma
Gravid i vecka 14

Det kan vara svårt för båda med lusten. Min man hade problem med det fram till v 15, han var så rädd om mig. Nu har han fått tillbaka lusten och det är tvär stop för mig. Inte det minsta intresserad.

2013-01-29
mrsme
mrsme

jag hade inte heller lust under grav. och har de inte än fast än att min bebis kom 4sept. Jag förklarade för min sambo att de kändes som en psykisk våldtäkt och att det var jätte jobbigt att jan varje dag försökte. Han förstod hur jag kände. :-D Förstår inte vart lusten tar vägen?!

2013-01-08
Sara_Erik
Sara_Erik
Barn på 2 år och 4 månader

lägg inte sådan stor press på dig själv, har du inte lusten så ska du inte tvinga fram det för då blir sexet bara för hans nöje.

Han måste förstå dig med, det är inte lätt när man mår illa, känner sig svullen och har en fin mage i vägen.

Lusten kommer tillbaks, tills dess så mys med varandra och prata med varandra.

Kram

2012-11-28
babybo
babybo

säger som jika..
å det är definitivt inte synd om din man.. helt ärligt så kan man faktiskt klara sig utan under en period annars har man inte mycket till förhållande kan jag tyckta.
Det är ju inte som så att du tänkt avstå sex i all framtid.
Å självklart om det går alldeles för lång tid så får man kanske försöka hitta tillbaka men att man inte e sugen just under graviditeten å även under amningsperioden är inget ovanligt eller konstigt!
Du får försöka prata med honom, ja tycker det e hemskt om ni ska bråka över en sån sak..
Å du ska definitivt inte ställa upp för att han tjatar eller du tycker synd om honom sex ska man ha för att man vill och känner för det.

2012-11-28
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...