App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Jobbigt på jobbet

I April kommer våran bebis! Har det tungt på jobbet nu, 13 timmar med full fart och tunga lyft är inget för en gravid!! Mitt jobb är idag pain.... Hur har ni det på erat jobb? Förstående chef? Underlättar dom för er? Ja allt som berör jobb och graviditet kan vi skriva om här tycker jag.

2012-11-27
Issandra
Issandra

Min chef var inte förstående för 5 öre. De sa att jag inte kommer få havandeskapspenning eftersom de tänkt skriva till fk att de kan omplacera mig (vilket de kunde till ett annat boende för personer med missbruk och psykiska diagnoser). Själv jobbade jag också 13 timmars pass ibland men som tur är har jag toppenkolleger. Jag har fått lösa min ledighet på eget sätt, så nu är jag ledig (semester och komp) från och med förra veckan (v32).

2013-01-11
Sunsweet
Sunsweet

är det tungt så kan man få havandeskapspenning , MEN arbetsgivaren ska försöka ändra ditt jobb så det blir lättare för dej . Prata med arbetsgivaren och om det inte hjälper så kontakta facket.

13 timmar låter inte normalt! Varför så långa dagar? Orkar du?

lycka till

2012-11-27
solskensmamman
solskensmamman

fast en normal arbetsdag e ju 8h så 13h låter ju aningen för mycket..ja fick hjälp när det gick å hjälpa.. annars fick ja klara mej själv.. sen brukade ja lämna de tyngsta grejerna så fick nån annan helt enkelt ta det.

2012-11-27
osisen
osisen

Prata med din chef. De flesta är inte omöjliga med nya arbetsuppgifter eller en tillfällig förflyttning.

2012-11-27
Betty86
Betty86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...