App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Stolt flickvän!!

Måste bara berömma min fina sambo.. Som storrökare han är, och svårt att sluta.. Har han idag varit helt rökfri.. Och bara haft posetiva tankar!! Även om de bara är idag så är jag stolt över honom!!

2012-11-26
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

min slutade när jag blev gravid då jag gav honom ett ultimatum hehe men han har hållit upp nu nästan 3 år:)

2012-11-27
majbarn5
majbarn5
Barn på 1 år och 11 månader

Ja de dära tobaken!!! ;) jo men faktiskt har han själv faktiskt tänkt på pengarna o ska lägga undan.. De är en av anledningarna han är posetiv till att sluta!! Så heja heja honom!! :) kändes så slänt igår kväll när han la sig.. Ingen rökdoft.. Utan bara pepparmint ;)

2012-11-27
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

En dag är bättre än ingen.. och om han har köpt produkter så kanske det går vägen, han kanske bestämt sig helt enkelt! Heja honom! Förresten jag tycker du ska lägga undan så mycket pengar som han normalt lägger på cigg för varje dag han e rökfri så e det ett paket om dagen så är det en dryg femtiolapp så ger du honom de pengarna sen även om han börjar röka igen så kan han se hur mycket han har "tjänat". Kanske blir en morot :P eller så blir han förbannad.. men jaja värt ett försök tycker Jag.

 

min slutade röka när han var typ 18-19 .. höll upp nästan ett år sen började han snusa?!?!?!?! vilket han fortfarande gör.. iofs bättre än rökning för folk runt omkring så man får väl inte klaga.. Men han vill ju inte sluta alls och har väl inte velat heller, han gör uppehåll då å då snusar han nikotinfritt sen går han tillbaka till vanliga igen efter några månader :O Tycker mest det bara e snurrigt och jag orkar inte riktigt engagera mej så jag har inga förhoppningar om snusandet.. däremot hoppas jag inte han får för sej å börja röka igen för det tycker jag är avtändande på killar.. tjejer brukar jag ju inte hångla med så dom kan få röka ;)

2012-11-27
osisen
osisen

Kom igen nu he can do it :-)

2012-11-27
babybo
babybo

Duktigt! Min man har också slutat flera gånger, snusat, börjat röka igen osv. Men nu är han både snus- och rökfri sen iallafall ett halvår tillbaka.

Mycket pengar sparar man också, vilket är ett stort plus!

2012-11-26
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

Har tjatat och gnatat vilket har gjort honom mer rökdugen.. Men ihelgen gick han till Apoteket o köpte hjälpmedel och sa nu har ja bestämt mig :) en dag i taget!!

2012-11-26
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Alltså bara en dag än så länge ;) hoppas han fortsätter!!

2012-11-26
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...