App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Lite sur på sambon

Sambon hade ställt klockan på kvart i sex för han skulle upp till jobbet. Klockan ringer och ringer och han snoozar inte en, inte två, inte tre, utan fyra gånger innan han behagar gå upp! Han vet att S sover till åtta vanligtvis och att jag är sjukt trött nu och vill och behöver sova så mycket det går. Ändå måste han snooza!! Nu vaknade vi bägge två, jag hade lätt kunnat somna om, men nu har jag en morgonpigg unge att ta hand om! Grr! Och jag som sover med väckarklockan under kudden, har lagt fram alla kläder dagen innan och smyger ut innan jag ska upp. Det ska jag sluta med!! Ja, jag kanske vaknade på lite fel sida idag :-P

2012-11-26
Betty86
Betty86

Han smyger alltid, oftast märker jag inte ens att han har gått! Men måndagar brukar vara lite tuffare för honom att komma upp av någon konstig anledning. Ser ingen anledning av att bråka om en sån struntsak, och nu blev det ju bra till slut ändå!

2012-11-26
Betty86
Betty86

Förstår dig usch va jobbigt :-(. Min man har alltid vaknat när det ringer sen är han väldigt tyst av sig! Han kollar alltid till sessan och pussar henne och i visa fall har hon vaknat av det. Har ju inget direkt och klaga över . Men förstår ändå att det är jobbigt du behöver din skönhetssömn :-)

2012-11-26
babybo
babybo
Barn på 3 år och 9 månader

Har du sagt till honom? Annars gör han väl samma sak igen. Jag hade islknat till efter andra gången och sagt åt honom att pallra sig upp.
Skulle min man ha för vana att stänga av klockan skulle jag sluta väcka honom. Vill han komma försent är det hans problem som han är vuxen nog att ta ansvar för.

2012-11-26
Toffsan
Toffsan

Det var det! Men idag hade jag "tur"! Lilleman är lite dålig så han somnade faktiskt om till slut!! Vi vaknade för fem minuter sen igen! Kan tillägga att jag inte sovit så här länge sen S kom till världen!! :-D

2012-11-26
Betty86
Betty86

Men om två månader börjar ajg jobba å då jäklans är det dags för hämd ;)

2012-11-26
osisen
osisen

ÅH ja glömde jag får typ 80%av dagarna dessutom väcka honom eftersom han inte snooozar och han vaknar ju itne själv när han somnat om..

2012-11-26
osisen
osisen

så gör min varje morgon.. FAST han snoozar inte utan han stänger av klockan å sover typ en timme till.. så han väcker alltså dottern med sin klocka sen orkar han inte gå upp å kan ändå sova nästan en timma till.. LITE irriterande..

Med sonen hade vi inte såna problem för han vaknar inte av klockan.. dottern har börjat vänja sig nu men hon sover ju inte så hårt efter den har ringt så när hans klocka ringer vaknar iaf jag!

2012-11-26
osisen
osisen

Förstår dig! Jag hade blivit skitarg! :@

2012-11-26
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 15 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...