App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bobbys föräldrar frisläppta...

står på af idag, hur kan vårat samhälle vara så kallt att om man torterat och mördat ett barn så kommer man ur fängelset efter sex år, blir enormt ledsen när jag läser detta :'-(

2012-11-25
Känguru
Känguru

Det beror ju på hur de döms.. döms man inte till rättspsyk så kommer man ju liksom ut efter 2/3 avtiden minus den tid man suttit häktad innan rättegången med å ibland akn det ju vara flera månader. 

Hade de dömts till vård hade de ju inte kommit ut förrän de var friskförklarade så det borde väl ha varit något bättre skulle ja gissa. 

Tycker att de ska döma mycket längre straff, visst det kostar en jävla massa att låta dem få bo i fängelserna men jag tycker inte det gör att man ska släppa ut dem hur som helst ändå.

Jag tycker dessutom att folk som tidigare har begått brott dessutom liknande brott automatiskt borde få ÄNNU längre straff eftersom de uppenbarligen inte är rehabiliterade. 

Läste härromdagen om en snubbe som körde som en galning genom norrköping. Döms han till fängelse nu så blir det 12e gången! Ja menar DET måste ju va dyrare med rättegångar å skit så många gånger än å låsa in han några år till! För en person som döms till fängelse för 12e gången även om brottet kanske inte råkar vara mord borde INTE komma ut. Men nu döms han eter vad han just gjort vilket kan ge ett maxstraff på typ 2år. Istället för att kunna säga ja men du lär dig inte så nu får du sitta i 5år! eller 10år. 

jaja :/ så är det och det är värdelöst! Tänk att Bobbys mamma ocg styvpappa går runt nånstans här å lever som vanligt och ingen har en aning om vilka psykopater de faktiskt är.. fy fan va läskigt!

2012-11-26
osisen
osisen

De vidrigaste är att de blir skyddade med nya namn.. Vem skyddade Bobby?? Tvi!!

2012-11-25
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

Vidrigt! Minns så väl när det hände. Mitt ex var med i hemvärnet och de sökte efter honom i området runt Bäckebol, där föräldrarna påstod att han försvann. Att sedan få veta att han hela tiden legat på botten av en sjö, det gjorde en illamående.
De borde vara inspärrade med vatten och bröd i många många år till. Fruktansvärda människor!

2012-11-25
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 1 månader

Det är.katastrof.. finner inget annat ord

2012-11-25
osisen
osisen

Ursäkta mig men han har inte rätt att leva den äckliga mannen ! Vila i frid vackra Bobby :-(

2012-11-25
babybo
babybo

Släppta med nya namn.. För att de ska kunna leva utan att bli hotade av andra.. De gör mig spyfärdig!!

2012-11-25
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

Sverige i et nötskal. Lagarna här är helt värdelösa. Här gäller inte lagarna, här ger man straff efter hur andra har blivit straffade för liknande brott. Så om du tex misshandlar någon så kan det ge dig 6mån-2 år tex men om det har varit 10 liknande fall där ditt fal liknar och då kollar man hur de har blivit straffade och har de flesta fått 6 mån så är risken stor att du bara får 6 månader även om lagarna i sig säger att du ska få minst 1 år

2012-11-25
MrsDoris
MrsDoris

Visst är det fruktansvärt!

Jag minns så väl när det begav sig och man led med stackars Bobby som torterades och misshandlades så grymt och så sviker rättssamhället honom med och släppa ut dom efter endast 6 år:((

2012-11-25
Fideli73
Fideli73

af=aftonbladet

2012-11-25
Känguru
Känguru
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...