App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ni som använder syskonvagn

Har ni bara den vagnen nu? Tänker främst på om båda barnen ska sova ute på dagen. Bebis ska ju komma i början av februari och mini blir 3 år i april. Hon har inte visat nån tendens på att kunna sluta sova på dagen än. Vi ska ju skaffa en syskonvagn men vet inte hur vi ska göra om båda kommer sova på dagen. Kommer de kunna sova bra utan att väcka varandra? Vi har ju en Emmaljunga Sport Duo Kombi som vi hade/har (när hon sover på dagarna, hemma) till mini. Ska vi spara den, så man kan ha den hemma ifall det behövs, eller tror ni att det räcker med bara syskonvagnen? Vad ska man tänka på? Hur gör ni? Hur hade ni gjort i vårt läge?

2012-11-22
xLillaMy
xLillaMy

Vi har bestämt oss för en syskonvagn eftersom de kommer vara sommar och vi är ute så mkt som möjligt då.. O vill inte behöva åka hem för att vila.. Bor i lägenhet så lite tråkigt!! Men kommer behålla lillans singelvagn :)

2012-11-23
Linz
Linz
Barn på 1 år och 10 månader

Väntar mitt andra barn som kommer i maj, min son är då ca 2 1/2 år, kommer antagligen sova middag än , men jag tänker inte skaffa dubbel han kommer få en stå bräda och är vi borta så länge att han måste sova har vi även en sulki. Ingen paraplysulki utan en bättre vagn som är lätt att ta med. Tycker barn ska gå så mycket som möjligt väldigt bra för motoriken.

2012-11-23
spillevinken1
spillevinken1

Det finns bugaboo syskonvagn men den är dyr tyvärr men den kan man ta bort syskondelen och göra hela vagnen till en vagn bara. =)) Men förstår om man inte vill slösa dem pengarna men då kanske lite slipper ha två vagnar hemma samt köpa syskonvagn på det. =) Då har ni bara en vagn som båda barnen får plats och när ena barnet inte är med så kan man bara ta bort sittdelen=)

2012-11-23
MrsDoris
MrsDoris
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...