App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tandagnissel??

Min 8-mån son börjar nu få tänder två st har spruckigt igenom. Den senaste veckan har han bajsat som en fontän, varit kinkig och har inte gärna velat äta. Det har varit mycket lock och pock för att han ska få i sig nånting- Jättejobbigt! Är det fler som känner igen detta eller beror det inte alls på tänderna???

2012-11-20
Monkan11
Monkan11
Barn på 2 år och 1 månader

det känner jag igen, min gosse var likadan när de första riskornen tittade fram. ledsen, irriterad, och svårt att sova emellanåt. han var inte glad för mat ett tag. som ''kruxet'' säger, så äter han igen när han vant sig vid tänderna. pröva ge lite mat med lös konsistens tills dess. och saker han kan bita/tugga på.

2012-11-28
CarroB_84
CarroB_84

Håller med yrwen, är typiskt beteende då dem får tänder.

Köp bitringar (dom helt gjord i mjukplast är bäst) som går att frysa in ett tag eller en "smak napp" som du kan sätta in lite is i. Gjorde susen för min son :)

Det där med maten kommer senare då din son har vant sig vid tänderna :)

2012-11-28
KruXet
KruXet

Typiskt tand... Min älskade frysta nappar! Testa hårda saker, kan vara skönt om det kliar i munnen, annars mjuka saker som inte behöver tuggas om det gör ont. Kallasaker lindrar så kanske egengjord isglass eller slushes?

2012-11-20
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...