App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

NU mår jag dåligt... Vanligt i v 11?? Hur mår ni?

Vad hände? Har mått rätt ok innan, inte värst illamående mer än någon gång ibland. Luddig hela tiden och trött har jag varit hela tiden men det är överkomligt. Gick in i v 11 igår och sedan några dagar har jag mått fullständigt uselt. Mår illa hela tiden, huvudvärk från helvetet och svårt att tömma blåsan när jag kissar... Kysser rinner jätte långsamt. Är drt verkligen normalt att börja må sämre i v 11!? Ska man inte börja må bättre nu? Hur mår ni som är i veckorna däromkring?

2012-11-19
mrsme
mrsme

Har ingen uvi, kollades igår på min vc. Läkaren sa att problemen snarare beror på att min livmoder växer och pressar på blåsan. Idag är illamåendet riktigt starkt. Måste äta kex precis hela tiden, kex kontot kommer vara jätte högt sen :-)

2012-11-24
mrsme
mrsme

Jag började må riktigt illa kring v 12-14 minns jag. Det började kring v 7-8 men blev riktigt illa när alla sa att det skulle bli bättre... Det höll i sig till v 20 någonting. Men det blir bättre! Om du har en uvi, vilket det ju låter som, så kanske det påverkar ditt allmänna mående också.

2012-11-24
annan12
annan12

Snacka om att jag känner mig lurad.. Ha ha! Här tror man att man ska må bättre nu men det är riktigt jäkligt vissa dagar. Vecka 12 om 3 dagar och drt går stadigt neråt med måendet. Så länge bebis mår bra så kan jag ta det :-)

2012-11-22
mrsme
mrsme

är i vecka 15 nu och mår fortfarande lite illa på morgonen. trodde för någon vecka sedan att det var över eftersom jag inte hade kräkt på en vecka men i söndags och i morsan kräkte jag igen. jag som hade hoppats på att det var slut med det. jag vet inte hur det är för er men jag har knappt någon aptit och när jag väl är hungrig och ska äta så kan jag knappt äta något. kanske min magsäck har krympt och därför orkar jag inte äta så mycket. min förra graviditet var helt tvärtemot. åt som en häst då.

2012-11-22
jennzia
jennzia

Jag har också för mig att illamåendet blev värre i v11, sen fick jag tji när jag hade räknat med att må bättre efter 11-12... men framåt v17 blev det bättre, och nu är det stor skillnad även om jag fortfarande mår illa och har problem med mycket mat.

2012-11-22
Mikka85
Mikka85

Åh i fjärde månaden? Här har jag gått omkring och trott att jag ska börja må bättre nu. Vad gäller uvi, kan jag verkligen ha det utan att det svider? Det enda är att strålen är långsam till tusen, känns som något sitter för och jag bara har halva urin röret att kissa med.

2012-11-20
mrsme
mrsme
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...