App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur långt har ni hunnit med julklapparna?

Jag har inte alls kommit så långt som jag brukar, brukar annars vara nästintill färdighandlat vid den här tiden... barnens klappar är öht inte påbörjade, men till de gamla däremot är det mesta inhandlat, fast då får de nästan samma allihopa i år då jag bestämde mig för att behålla alla årets skolfoton och rama in en bild på varje barn åt dem :-)

2012-11-18
Känguru
Känguru

Vi köper bara till barnen och syskonbarnen (7st)..

Sonens är nog färdigt, skulle vara om jag hittar något litet!! Sen är det syskonbarnen och bebisen (som förhoppningsvis kommer vilken dag som) kvar!!

Men ska en vända till Ullared efter bebisen kommit och innan jul, för att få färdigt julklapparna!!

2012-11-19
zipbullen
zipbullen

Lillans är klara.. Beställa och på väg ifrån lekmer.se. Hennes kusin är med klar.. Nu är de bara resten kvar!! ;)

2012-11-19
Linz
Linz
Barn på 2 år och 8 månader

Jag har nåt fåtal i garderoben, en beställning på väg på posten och skriver lista på vad de önskar sig, sen är det väl att välja ut det vi tycker de kan få... Har hyfsat klart vad vi ska köpa.

2012-11-19
zmiley
zmiley
Bebis på 12 månader

Vi har kommit så långt att barnen har skrivit önskelista. Inte en millimeter längre. Tänkte göra som vi brukar och låna ut barnen till deras morfar en lördag och klara av alla klappar på samma gång. Vi köper bara till våra barn och till brorsans grabbar. Men först har vi vår store sons 12-årsdag om en vecka!

2012-11-18
Isabelle _
Isabelle _

Eftersom grabben fyller år 30/11 så har jag bara köpt några ännu. Jag vill vänta och se vad han får i födelsedagspresenter innan jag köper färdigt hans julklappar.

2012-11-18
Fideli73
Fideli73

Inte ens påtänkt :/ Svärmor önskar canvasbild på barnbarnen.. Lagom lätt då vi inte riktigt umgås med den brodern som också har barn och de bor en bit bort, visserligen inom köravstånd, tar väl en dryg timme..

Våra barn och varandra är inte ens påtänkt än.. Mina föräldrar ska få varsin liten prydnadsgrej där det står mormor/morfar på.. Me något mer borde det ju bli...

2012-11-18
Yrwen
Yrwen

jag har fixat till grabben å dotterns.. kanske blir nåt mer till dem får se.. sen vet jag fan inte va jag ska ge svärföräldrar å mina..
åh jag får ångest när ja tänker på julklappar.. verkligen skitjobbigt..
min bror måste ja komma på nåt till med å det e fan så svårt :-(

2012-11-18
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...