App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

måste man va kär och en relation för att va lycklig?

alltså det är det här fb igen.. Man läser ju dagligen om folk som man kanske inte känner mer än som ytliga bekanta.. och det är så många tjejer som då skriver ut sin sorg och hur ensamt det är, ja endel killar med.. livet är pest, allt är dåligt, inget funkar, det fullkomligt suger man lägger upp bilder där man gråter osv! Sen nästa dag så är livet på topp man e så lycklig, lyckligast i världen, livet är underbart fantastiskt.. varför.. jo man har varit på dejt. jag menar inte att det är nåt fel och självklart blir man automatiskt gladare av att ha någon att tycka om och få känna sig omtyckt men kan man verkligen inte vara lycklig själv?! Alltså kan man inte leva ett lyckligt singelliv för att sen träffa en man och fortsätta vara lycklig..? jag har ju aldrig varit ensam i mitt vuxna liv så jag vet inte men jag har så svårt att se att mitt liv skulle vara slut, over, finito bara för att jag och min man skulle skilja oss. Självklart skulle jag bli fruktansvärt ledsen om han kommer idag och säger : ja drar nu! hejdå.. men allt annat bra i mitt liv försvinner väl inte för det? visst ekonomiskt jävligt tajt, ny bostad och sånt där praktiskt som säkert skulle tära men inte skulle jag väl lägga mig ner å dö för det. Eller e jag bara korkad som tror att jag faktiskt skulle kunna må bra även om jag var själv? söndagens funderingar..

2012-11-18
osisen
osisen

Absolut inte! Jag var ju ensam framtills grabben var 5½ år och jag var extremt lycklig singel. Lyckan sitter inte i det motsata könet, inte för mig i alla fall. Jag trivdes jättebra att vara ensam och fokuserade väldigt mycket på min mammaroll och hittade mig själv och njöt av ensamtiden.

2012-11-19
Fideli73
Fideli73

Jag tänker som du, osisen. Man kan vara lycklig själv också. Jag har nåt fåtal fb-vänner, ytliga, som hintar lite om dejter osv ibland, men inga som tycker synd om sig själva... Men jag har varit lite snål med att acceptera vänförfrågningar också, och rensar minst en ggn/år.

Jag tycker att det är helt underbart om folk funnit varandra och är innerligt lyckliga! Men sen finns det även par som skulle må bättre av att gå isär... vissa skulle må bra av att vara själva ett tag och känna efter hur de vill leva.

Man kan absolut vara lycklig själv också. Jag hoppas verkligen att min sambo vill leva med med mig, men jag skulle inte gå under om han inte ville det mer... Jag är så självständig att jag är inte alls rädd för "ensamheten", mer än ekonomiskt, men det fixar man ju på nolltid också.

2012-11-18
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

Jag tror inte att det är bra alls att hänga upp sin lycka på en annan person. Man måste må bra i sig själv och känna sig trygg med att man fixar att stå på egna ben. I en relation ska man kunna ge och ta, finnas som stöd och få stöd när man behöver. Det funkar inte om man åker känslomässig bergochdalbana. Lite rörigt svar kanske, men sån är jag idag:-)

2012-11-18
Isabelle _
Isabelle _

Såklart man kan må bra även om man är själv :)

2012-11-18
Känguru
Känguru

ja jag har tydligen en hem del dramaqueens men det e inga jag umgås med å kommer aldrig göra heller efter vad man läser på fejjan iaf för då e vi inte riktigt på samma våglängd.

2012-11-18
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...