App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Orolig sömn

Hej! Oroar mig för att min dotter ska må dåligt,hon är nu 19 månader. Vi nattar henne alltid vid 20.00 men sen under hela kvällen och natten har hon oroliga nätter. De räcker oftast att jag bara puttar in nappen och hon somnar om. Jag har läst om Theralen droppar men det är efter att dom är 2år. Dagis fröken är hundra på att vi borde sluta m napp....vill inte!!! Nu har jag pratat med min man om att vi kanske ska skaffa en värmefilt och värma upp sängen innan hon lägger sig o stänga av den när vi lagt henne! Har faktiskt oxå varit inne på ideen me zon terapi!!! gaaaaaaahh hjälp!

2012-11-16
sonjusz
sonjusz
Barn på 1 år och 8 månader

Hej! Ja vi har de rätt svalt hemma! Minsta sover i pyjamas plus strumpo (sover lika ofta utan strumporna) ok, nappen behåller vi! Yeey!! När ja berätta för barnmorskan sa hon att de troligtvis va nattskräck, o att ja skulle läsa på lite! Därför skrev ja här! Känns lite tungt men tacksam för alla "svar" tar in allt! Ni är riktiga klippor ni mammor som har de så tufft om natten! Kram på er

2012-11-27
sonjusz
sonjusz
Barn på 1 år och 8 månader

Oj.... Gjorte visst några lite upprörda med mitt "problem"??? Jag är ju mäst orolig för att hennes vaknande ska bli eller påverka henne. Klart man störs av att behöva vakna ett antal ggr på natten (förlåt att ja klagar) vill bara inte att dottern ska må dåligt! Theralan dropparna har ja slagit ur huvudet (polsk översättning) LOVAR ATT ALDRIG FRÅGA MER OM DET!
Min dotter får massa kärlek. Vi pussas o vi nattar henne alltid me kramar o pussar. Kände mig lite tvingad att lägga till de:(
Så ingen har ngt att säga om värmefilten eller zonterapi?

Tack för alla ärliga svar. Samtidigt som ja skämms?? Tar ja in allt ni skrivit till mig o ska väl försöka klaga mindre! Kram på er alla!!!

2012-11-25
sonjusz
sonjusz
Barn på 1 år och 8 månader

Min 2åring vaknar flera ggr Per natt nu och brukar komma upp och lägga sig i vår säng och krama om oss sedan går han vidare till sin säng och ibland är han hungrig. Men tror detta kommer gå över att det bara är en period. Man har pratat med fler som har 2 åringar då säger alla att de vaknar på natten (olika för alla finns ju de som sover bra)

2012-11-17
nenut
nenut
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...