App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Låt bebisen följa med på det man vill göra.

Hej!! Mitt bästa tips till alla nyblivna föräldrar är att fortsätta leva som vanligt så mycket som möjligt. Givetvis så ska allt ha gått bra och att både mamman och bebisen mår bra. Det som jag själv har upplevt ha varit toppen är att låta bebisen följa med på det man vill/kan göra. Vi har hund och våra rutiner ser ut idag ungefär som de såg ut innan vår son föddes. Barn som får vara bland andra människor och barn med måtta utvecklas.

2012-11-16
ispil82
ispil82

Säger som Betty till frissan tar man ju inte med sig ett barn, högst olämpligt ställe pga alla dofter och kemikalier.

Jag har haft med mig grabben på dom flesta ställen som jag har varit på som har varit lämpliga och han är en extremt social kille som älskar nya människor.

2012-11-17
Fideli73
Fideli73

å mina barn har varit med på kompismiddagar å hemmafester utan några som helst problem.. men sen är ju våra hemmafester rätt lugna.. vi spelar picturenary å charader å sånt ;-)
och så har vi ju jävligt bra vänner med som prioriterar barnen före allt annat.. även de utan egna barn!

2012-11-17
osisen
osisen

på mitt gym har de ett stort lekrum och personal som tar hand om barnen när man tränar och det är jättepopulärt å barnen älskar det!

2012-11-17
osisen
osisen

Våra barn har alltid varit med på det vi göra.. har aldrig varit några problem.. vi har dessutom varit de enda i umgängeskretsen med barn i några år innan även vänner började föröka sig. så sonen har ju verkligen fått vara med överallt och det har inte varit några problem, dottern är lite mer krånglig, hon vill inte sitta i vagnen hur länge som helst, hon pillar på precis allt, hon lyssnar inte osv.. visst det går bra å ha med henne men hon e krångligare helt enkelt..

sonen han bara gled med vart man än var å fann sig i allt.. sitta i vagn, åka bil i flera timmar, ja vi gjorde naturligtvis saker för honom åxå såklart :D Men han har alltid uppskattat allt vi gör med honom varesig det varit barn eller vuxenanpassat. Han kunde somna var som helst, sen kunde vi åka hem mitt i natten å han sov hela vägen in å ut under påklädning av klädning osv.. ibland vakna han till men somnade alltid på en gång igen. 

Så kan vi inte göra med dottern lika lätt och hon uppskattar inte saker där hon måste vara åskådare. 

Men jag tror ju att man till viss del formar sina barn och sen finns det vissa delar som bara inte går att forma om.

2012-11-16
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...