App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gumman

Idag ska lilla Molly få sin första spruta. 3 månaders spruta. Jag själv är jätte nervös. Gör så ont när dom är ledsna och det inte hjälper med någonting man gör som mamma. Men jag hoppas verkligen att allt ska gå bra, hon kanske inte ens reagerar. Hoppas verkligen att hon slipper feber efteråt också. Hur reagerade era ? Fick dom några biverkningar ?

2012-11-16
Mikkiz
Mikkiz

Man får tänka att det faktiskt är något gott i slutändan. Javisst, sticket kan svida + några biverkningar, men sprutan skyddar ju faktiskt mot många hemska sjukdomar! Min dotter fick inga biverkningar. Försök vara lugn och trygg som förälder så känner ditt barn av det!

2012-11-16
annaedw
annaedw

Jag blir alltid så ledsen när vi ska sprutorna men jag har börjat lära mig lugna ner för vill inte skrämma henne mer! Min dotter fick bara lite feber men det gick över fort ! Höll bara en dag och hon var bara lite små ledsen

2012-11-16
babybo
babybo
Barn på 3 år och 9 månader

det var två sprutor när vi var i väg för två veckor sedan men dom var två som sprutade i varsitt ben så det blev som ett stick. Hon blev lite ledsen men det gick över fort och inga biverkningar..

2012-11-16
ylva87
ylva87

Min dotter fick inga biverkningar. Lycka till!

2012-11-16
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader

min dotter blev väldigt kinkig och lite feber annars inget annat:-) kommer gå bra men vet hur ont det gör som tur är går det fort.

2012-11-16
majbarn5
majbarn5
Bebis på 4 månader

min son fick ingen biverklning, dottern fick feber..

2012-11-16
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...