App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

lesbiskt par

jag och min flickvän har precis fått reda på att vi ska bli mammor! en vän till mig sen många år är donator, han fick komma i en plastmugg, sen tog jag den drog upp spermierna i en 10 ml spruta och spruta in i mig.. självklart visste jag att jag hade ägglossning då.. nu är jag i v.6 och helt överlycklig!! jag och tjejen kan inte längta mer. lycka till alla där ute!

2012-11-16
loveisjustyou
loveisjustyou
Gravid i vecka 34

Grattis ZarahC! :) Själv är jag nu i v.9 och längtar hur mkt som helst efter lillfilluren därinne!

2012-12-17
loveisjustyou
loveisjustyou

Fantastiskt!! Själv är jag i vecka fem efter vårt andra inseminationsförsök! Underbart!!!

2012-12-17
ZarahC
ZarahC

Är sjuksköterska på en stroke avdelning. Mitt illamående sitter även nattetid med kräkningar och ingen sömn. + att jag kräks av fräna lukter vilket det finns en del på sjukhus.. Men tar en dag i taget och försöker, men inte kul att avbryta ronder med läkare för att kräkas eller inte vara pigg att kunna fatta beslut. Känns inte patientsäkert alls. Men har en bra chef tack o lov.

2012-12-08
loveisjustyou
loveisjustyou

Tack! åh vad roligt enGarcia! :-) all lycka till er!! just nu har jag gått in i vecka 8 och har hemskt mkt illamående och kräkningar. Ser ut som jag blir sjukskriven för det då det hindrar mig i jobbet. :( men njuter annars för fullt!

2012-12-08
loveisjustyou
loveisjustyou

Donatorn är att tillägga gay. :)

2012-11-19
loveisjustyou
loveisjustyou

tack alla!! :) ja hur det exakt gick till skrev jag, för var inte knussligare än så, vi hade läst om ett annat par som testat och lyckats. vi tänkte att vi gör några försök och ser vad som händer. Gick på första dock, väldigt otippat! men underbart! juridiskt har vi delvis ett vårdavtal på papper samt en överenskommelse. Han vill vara med på födelsedagar, högtider och förlossningen som en morbror/farbor. vilket är helt okey! med underhållet har vi inte efter forskat hur vi gör. han kommer inte ha något ansvar för barnet men finns i närheten av barnet. Sen hur det exakt kommer gå när barnet väl är ute det tar vi då. Nu är graviditetslyckan bara stor och chockerande och lite läskigt på samma gång. :) Är ju som sagt bara i v.6. :)

2012-11-18
loveisjustyou
loveisjustyou

Grattis!

Jag blir också nyfiken! Berätta gärna mer. Fungerade det tex på första försöket? För det var ju fantastiskt i så fall. Låter väldigt "smidigt". Hehe.

Lycka till!

2012-11-16
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 3 månader

Grattis! Vad spännande :-D

Blir lite nyfiken på vad som händer sedan när bebben kommer rent juridiskt, vad blir "pappans" roll och vad blir din flickväns roll, adopterar din flickvän barnet, blir "pappan" underhållsskyldig, delar ni alla tre på ansvaret??? Du behöver inte svara om du inte vill, en spännande och härlig resa har du/ni framför dig/er iaf, för att få bli förälder är det häftigaste som finns! :-D

2012-11-16
Känguru
Känguru

grattis och lycka till

2012-11-16
solskensmamman
solskensmamman

Grattis och lycka till! Hur kommer det att funka med den biologiska pappan? Kommer han att finnas där och kommer ni att berätta att det är han som är pappa? Vad häftigt, men samtidigt måste det vara jättesvårt, rent känslomässigt för er alla inblandade.

2012-11-16
Yrwen
Yrwen

coolt ! lycka till :-)

2012-11-16
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...