App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Lite oro/smärta

Är alldeles nygravid med nr2, känner mig mycket nojjigare över missfall denna gången. Känner nästan som lite kramp i magen nu, kan nästan inbilla mig kroppen stöta bort mitt lilla frö. Men de e förhoppningsvis bara hjärnspöken. Men jag tänkte på de här med att lyfta och stress. Vår dotter är snart 10månader så under den här graviditeten lyfter jag ju jätte många gånger om dagen, busar och leker med henne. Är detta något jag ska försöka dra ner på? Samtidigt har jag ju inte samma möjlighet till att vila och att ta sovmorgon.

2012-11-15
Maalin89
Maalin89

Och jag lovar det blir värre för varje barn :D väntar min tredje o jag blir galen på mig själv. Bara att leva som vanligt håll dig sysselsatt. Håll dig ifrån forum lite ;) jag gjorde det fram till kub rul för det gjorde mig mycket mer orolig. Tiden får lite fortare också. Lycka till!!! Mensvärk/ molvärk har man mycket i början. Livmoder mm växer.

2012-11-16
Cattaasp
Cattaasp

Min dotter är 16 mån.. Och ja bär henne rätt ofta.. Vid mitt missfall hade jag inte en tanke att de va pga det.. Man ska ju leva som vanligt.. Behöver ju inre gå runt och bära 50 kg saker precis ;)

2012-11-15
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

Jo man har väl mer eller mindre inget val, måste ju bära och underhålla henne. Försöker att leva som vanligt och inte tänka på magen varje sekund. Men e ju så spännande! Dagarna bara segar sig fram, men kommer kännas skönt att passera v. 10 sen i alla fall

2012-11-15
Maalin89
Maalin89

Lev på som vanligt, det gjorde jag... min tjej fyllde 2 när jag var i 7 månaden och hon vägde då 20 kg. Fick mer sammandragningar men det är ju inte säkert att det var därför.

2012-11-15
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...