App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

karlar/pappor och fotboll:/

asså här sitter jag och försöker läsa sista halvan av breaking dawn tills i morgon. och bredvid sitter palla och skriker till så fort det händer något på tv:n, inte de lättaste. är alla män såna eller bara min (enligt mig) extremt sportintresserade pappa?

2012-11-14
sandra988
sandra988

Min man är inte så sporttokig som han borde vara, eftersom han ändå är föredetta elitfotbollsspelare. *Phuu!*

2012-11-15
Parentes
Parentes

ja min e ju tyvärr sporttokig med, kollar på allt, fotboll, hockey, formel 1 e väl de viktigaste, formel 1 å fotboll framför allt, hockeyn e väl mer landskamper å sånt som e viktigt eller när det är vm osv. 

jag hatar å se på sport, motorsport är ok men vanligt å fotboll som e så förbenat tråkigt! jag brukar kräva gos massor av gos om jag ska vara med å titta på fotboll, ja titta gör ajg ju inte så mycket men jag är där iaf ;)

2012-11-15
osisen
osisen

Min pappa är en fotbollskille! Är "medlem" i en fotbollsklubb i hans stad, dock ingen spelare, men relativt aktiv i allt det där andra runtikring!

Min man är dock BARA intresserad av fotboll när hans land ska spela mot Sverige ;) Annars kunde han inte bry sig mindre! Precis som jag :)

2012-11-15
xLillaMy
xLillaMy

Ja men de är ju sunt iaf, kanske inte sova med gevären i sängen:p men att vara ute och röra på sig, inte sitta hemma och skrika på tv:n (fast Han tränar ju mycket med så) segling låter väl bra, Om man gör de själv, känns inte (för mig iaf) som att det är så mycket "spänning" i att se de på tv:)

2012-11-15
sandra988
sandra988

Segling högt och lågt är det för min gubbe, om han fick bestämma skulle båten tittas till efter jobbet varje dag (t o m på vintern när den ligger på land)... tur det inte är så mycket segling på tv annars hade väl den varit ockuperad jämt haha ;-) han är iaf jäkligt duktig på segling och barnen är härdade att segla från bebisåldern, fattar inte hur han lyckas ta med sig två ungar och sköta hela seglingen på egen hand men det gör han iaf fastän man eg behöver vara en som styr och en som sätter segel, men han gör det iaf, ibland är ju jag med och t o m när vi är två vuxna på båten tycker jag det är bökigt haha :-D

2012-11-15
Känguru
Känguru

gulligt:)

2012-11-14
sandra988
sandra988

fast nu sista minuterna kollade jag med ifs, va ju tvungen när kommentatorerna började skrika:p fast pappa skriker inte jättehögt som Tur är:) och antar att jag kanske är "härdad" inte lätt att bara va uppväxt med pappa och bara en tv:p

2012-11-14
sandra988
sandra988

Min karl kräks på sport. Han fullkomligen slänger sig på fjärrkontrollen för att byta när sporten kommer och vrålar "Neeeeeeeeeeeeej" tills det försvinner.

Och min pappa är likadan. :D

2012-11-14
jika686
jika686
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...