App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Alltså, det här illamåendet!!

Jag blir tokig, vill inget hellre än spy så jag kan må bättre men det kommer inget. Mår konstant illa och har gjort så i princip sen pluset men de senaste två veckorna har det eskalerat, när det egentligen borde ge med sig. Har fått tabletter av läkaren men de blir jag så sömnig av så de vill jag inte ta när jag är själv med sonen. Jobbar natt då och då med och märker att illamåendet är mycket värre efter det.. Någon som har tips på vad man kan göra åt det? Är gravid i v 13 nu.

2012-11-14
Betty86
Betty86

Jag har kolla järnvärdet och äter dubbla järntabletter eftersom det är så lågt.

2012-11-20
Betty86
Betty86

Jag mådde jätte illa i början och fick oxå tabletter utskrivna för att hämma illamåendet. Visade sig att jag hade lite för låga järn depåer och efter jag började äta järntabletter blev det betydligt mycke bättre... Har du kollat järn värdet än?!

2012-11-20
Frida_didde
Frida_didde
Gravid i vecka 40

Hej, vi är i samma sits. Är i v 13 nu och mår illa hela tiden, dag in och dag ut. Har varit sjukskriven sen okt och den tar slut 30 nov, hoppas verkligen att det släpper snart. Man vill kunna njuta av sin graviditet men istället måste man handskas med denna jädrans illamående som typ aldrig släpper. Vi får helt enkelt peppa varandra och hålla ut. Man vet inte vad mer man kan äta, jag har märkt att det ska vara krispigt så som morötter och gurka, sånt som låter, kallt och salt. Men maten är tuffast!! Ska prova åksjukeband..

2012-11-20
Pariman
Pariman

Mådde inte alls såhär illa med sonen. Vill bara att det ska gå över nu.. Lever på smörgåsar, gröt och yoghurt. Håller tummarna att det försvinner!

2012-11-14
Betty86
Betty86

Usch ja. Förstår dej. Det känns liksom inte som att det finns nåt slut på skiten men i de allra flesta fall så gör det ju det. För mej hjälpte det att äta lite och ofta som sagt men oxå att alltid bära med sej en flaska kallt vatten och dricka efter varje stopp jag gjort. (hemtjänsten)

2012-11-14
beckusen
beckusen

å 10 var å ta i, det var kanske 5! :D

2012-11-14
osisen
osisen

jag testade koka ingefärste som skulle funka, å såna där seaband, jag visste dock inte att det fanns medicin då å få å jag sa inget till min bm för jag tänkte att jaja det är ju som det ska man ska ju må illa :) så jag testade ju aldrig medicin..

jag sa inget på jobbet förrän min jobbakompis fru kom på mig när vi var på en resa till skottland.. då var jag i vecka 11men det var bra det för vi skulle ju gå på restaurang å det var få restauranger jag klarade att gå in på eftersom ajg spydde av matos så vi öppnade nog dörrarna till typ 10 olika innan jag kände att ja här kan jag nog gå in utan å dö :D

2012-11-14
osisen
osisen

Ja fy! Har ju inte gått ut med det på jobbet. Men sitter helt apatisk emellanåt för att försöka bearbeta illamåendet. Inte skoj alls.. Usch, inga huskurer från nån annan? ingefära hörde jag skulle vara bra? Och jag gillar ju att äta sushi med inlagd ingefära så det kanske skulle funka.

2012-11-14
Betty86
Betty86

Åh jag abnsolut inga tips, inget funkade för mig när jag väntade sonen.. spydde som en gris i flera månader :( jättejobbigt när man arbetar, särskilt om man står mitt i ett samtal med en kund å måste trycka ner spyan igen för man inte kan smita iväg på toa.. men som tur är så går det ju över tillslut :D!!!! även om det känns som en evighet!

2012-11-14
osisen
osisen

Tack! Medömkan räcker långt! Försöker äta lite och ofta, funkar ju rätt bra med tanke på Lillfisen. Är sugen på mycket men när det är dags för att äta mår jag illa av bara tanken. Så hopplöst och sambon bara suckar åt mig :-P

2012-11-14
Betty86
Betty86

Stackare, tyvärr har jag inga råd. Hoppas de släpper väldigt snart

2012-11-14
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

hade precis samma mwn mitt varade i nästan 13 veckor:( ville med bara kräkas hoppas det släpper snart!

2012-11-14
majbarn5
majbarn5
Bebis på 4 månader

:-S

2012-11-14
Betty86
Betty86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...