App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

har ni sett filmen med Soran å SDpolitikern?

Finns att se på expressen. Man vet ju inte om man ska skratta eller gråta.  Men det visar ju ganska tydligt vad det är för puckon svenskarna har röstat in i riksdagen.

2012-11-14
osisen
osisen

kikar på presskonferensen..

2012-11-14
osisen
osisen

....Och nu kan man läsa på Expressen att Erik Almqvist lämnar sitt uppdrag. Ett steg i rätt riktning!

2012-11-14
Isabelle _
Isabelle _

Ja jag håller med, alla har ju en rätt till en åsikt även SD och de borde absolut få vara med det är ju faktiskt demokrati och det är ju så illa att dom faktiskt är framröstade att medverka. 

Jag tror också att om de "vanliga" partierna hade kommit med lite bättre ideer på hur man ska göra med invandringen så hade antagligen sd aldrig kommit så långt som de gjort. Människor är rädda för att kallas rasister och de politiska partierna är LIVRÄDDA. men som du säger att sätta vissa krav på de som kommer till sverige är inte att vara rasist.

2012-11-14
osisen
osisen

Det bevisar ju liksom bara vilken svag politik de ändå har. Jag tycker att de flesta Sd-politiker känns som riktiga amatörer, som att de tagit på sig alldeles för stora skor så att säga. Den enda som faktiskt har en utstrålning är Jimmie Åkesson, han verkar mer proffsig än de andra nötterna. Även om jag inte stöder deras politik.

Dessutom tror jag att de gör sig själva en björntjänst genom att lägga vikt vid fel saker. Jag menar att vissa av deras punkter är sånt jag själv tycker, tex hur invandrare skall tas emot, högre krav på att myinflyttade lär sig svenska osv. Det är inte rasistiska åsikter, det är fullt rimliga åsikter. Men det försvinner liksom i allt det negativa.

Jag vet inte om det egentligen är en för- eller nackdel att de ofta inte får medverka vid olika politiska sammanhang, och många vill ju inte ens debattera med dem. Hade fler varit beredda att ta diskussionen med dem hade kanske svenska folket sett vad Sd egentligen är för parti. Nu känns det som att man inte riktigt vet det.

2012-11-14
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

bland annat säger han blattelover, (som något negativt) han kallar en tjej för hora.. han säger till en som bryter att han borde lära sig svenska, att det är hans land osv.. hora e väl inte så rasistiskt iofs men ja vet inte om det är något en riksdagspolitiker ska springa runt å skrika åt folk på stan.. han ska ju liksom representera en viss procent av sveriges befolkning :/

2012-11-14
osisen
osisen

nej busan detta är en riksdagsman från sd som skämmer ut sig rätt rejält, särskilt som han i en intervju säger att han aldrig säger såna ord till någon, han tänker inte ens på det sättet. Å det skulle vara ganska korkat av en riksdagsman att gå ut bland folk och säga sådant så det är bara påhittat skitsnack.. vilket filmen såklart bevisar motsatsen på.

2012-11-14
osisen
osisen

nej det e jag iofs inte :) men jag önskar att jag var det.. 

Tänker bara på alla diskussioner jag haft med folk som röstat på sd och nånstans inom mej önskar man ju ändå att man inte har rätt för det skulle ju vara så hemskt och det skulle ju bara bevisa att folk faktiskt är ganska "korkade" lättlurade.. ja jag vet inte.. men så är det! :/

2012-11-14
osisen
osisen

Nu har jag sett den. Men du kan ju inte ärligt säga att du är förvånad?

2012-11-14
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

.... KATASTROF!

2012-11-14
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...