App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Någon som testat Nestle min frukt, fruktsmoothie på påse?

Jag är ju medlem i buzzador, som jag skrivit tidigare och den här gången har jag fått möjlighet att testa nestles fruksmoothie. Det är en liten påse med en knopp på som man kan suga på. Påsen innehåller 100% ekologisk frukt.  De säger att en sådan påse är detsamma som en hel frukt. Jag har själv itne provat dem tidigare men M fick testa idag och oj där kan vi snacka om fullpott. Fast en påse räckte förstås inte :/ för det var väldigt gott! Barn behöver ju faktiskt frukt för att ta upp ämnen som järn bättre så det är ju bra med en liten bit frukt efter maten.  Jag kan nog tycka att detta är ett bra alternativ när man är iväg nånstans, kanske i bilen tex för det var inte alls söligt och man behöver ju inte vara rädd för att de ska sätta något i halsen heller.  Eller kanske på spårvagnen för er som åker kollektivt. rekommenderat utpris är 12,90 å det är väl ok, kanske är det billigare på större affärer?! Jag har som sagt inte testat innan så jag var helt nollställd inför den här testomgången. Jag vill gärna höra vad ni tycker om konceptet`? Om ni själva testat? ja allt ni har att säga om produkten i fråga helt enkelt! Tusen tack för er hjälp!!!!!!!

2012-11-13
osisen
osisen

Har inte heller testat just Nestlé, men däremotEllas kitchen och Hipps. Ingrid älskar dem! Jag har alltid en i skötväskan nuförtiden, för det är en jäkligt bra muta! Då håller hon sig sysselsatt en stund, plus att hon kan sitta och skruva av och på korken.
När kan vi ses så jag kan få prover? ;-)

2012-11-13
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

Vi har inte testat just Nestle´s, men däremot Ella´s kitchen fruktsmothies på påse. Det var praktiskt som reskost när lillan var mindre, särskilt med tanke på att hon bara skulle äta själv och vägrade låta sig matas. Det gick fortare för henne att kunna hantera en sådan där påse, än att äta hjälpligt kladdfritt med (eller utan) sked.

2012-11-13
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 2 månader

men de va så sladdriga så det tog lite tid innan det kom ut.. kändes det som iaf.. jag har nämligen tänkt precis samma sak.. nu har vi iofs bara testat två stycken å jag hade kanske bara flax ;)

2012-11-13
osisen
osisen

,

2012-11-13
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...