App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Snabba ryck! ;-)

Håller på att beta av att-göra-listan, där ingår att jag ska ringa elbolaget för att be dem kolla min panna som lagt av, ringer samtalet och får info om att någon kommer kontakta mig under dagen, ca 20 minuter senare dyker det upp en snubbe från elbolaget, så jag går ut och han försöker få igång pannan åt mig (utan resultat) och han erbjuder sig att prata med någon annan som ska återkomma om pannan.... så går det ett par timmar, då ringer elbolaget för att informera om att de kan skicka ut någon om tidigast två dagar, jaha tycker jag det var ju lustigt för det har redan varit någon här... ingen fattar nåt men det visar sig att snubben som kom hit var eg här för att läsa av mätaren haha så det var bara slumpen som allt föll sig, och han verkade effektivare än sina kollegor för nyss ringde den han skulle prata med och kommer och tittar på pannan om typ en timme :-D Hoppas nu bara att det inte blir för dyrt att få igång pannskrället :-S

2012-11-12
Känguru
Känguru

Jippiiiiii! Nu funkar pannan igen :-D

Äntligen kommer det bli varmt och gott i huset... vågade inte fråga vad kalaset kommer kosta, men det lär väl synas när räkningen kommer så småningom, min värsta farhåga att hela pannan skulle behöva bytas ut stämde inte utan det räckte med att byta ut ett kretskort... åhhh varma goa element igen :-)

2012-11-12
Känguru
Känguru

Hoppas jag med, e lite nervöst det här, men panngubben är här nu så hoppas hoppas han får igång den...

2012-11-12
Känguru
Känguru

haha så det kan bli.. hoppas ni får den fixad snabbt, känns som det e gött å få igång den nu när det inte e sommar längre.. sen håller vi tummarna för att ni kommer billigt undan med!

2012-11-12
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...