App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Unga gravida i Stockholm?

Halloj! Det snackas mycket om unga MAMMOR här, men jag undrar om det finns unga GRAVIDA också? ;) Kan kännas lite snurrigt när man är den enda i kompiskretsen som är gift och blivande förälder. Inte så värst mycket att snacka om längre när man ses.   Jag bor i Bromma i Stockholm, är 21 år och är beräknad i april. Det kanske finns folk som är ungefär i samma sits som vill ses och vara tjocka ihop? ;) Det finns ju typ inga "mammagrupper" kvar vad jag förstår.

2012-11-12
Parentes
Parentes

Japp! Det är jag! :) Hehe det är lugnt, jag går in i vecka 21 och är inte officiell än heller. ;)

2012-12-02
Parentes
Parentes

Det låter toppen! Är det Mikaela Ahl /Tyresö gymnasium som jag ska lägga till? Just det, jag har inte gått ut med min graviditet på facebook än så inget snack om den där än hehe :)

2012-12-01
jennifercecilia
jennifercecilia

Jaha, så smidigt! :) Jag pratade med Emma och Cissi, och Emma har möjlighet att kackla på msn på måndag. :) Lägg till oss på msn, så ser vi när alla har tid samtidigt. :) Jag heter Mikaela Ahl på facebook! :)

2012-11-30
Parentes
Parentes

Jag förstår, jag studerar på distans och jobbar lite då och då så jag är också hemma för det mesta. Men msn/facebook/mail spelar ingen roll för mig :)

2012-11-30
jennifercecilia
jennifercecilia

Åh vad roligt att fler hör av sig! :)
Jag vet inte vad som hände, men tror vi kom av oss lite. ;) Efter lite teknikstrul körde vi en liten konversation på msn, så vi kan väl kanske kopplas ihop igen! Jag går ju hemma hela dagarna (skönt nu när snön kom, hehe) så jag kan kackla närsom!

2012-11-30
Parentes
Parentes

Hej där! Jag är först i min kompiskrets med att skaffa barn och känner att det skulle vara kul att dela tankar med unga i samma sits. Jag blir 21år om en vecka och väntar mitt första barn med min fina pojkvän/sambo som jag även är förlovad med. BF är beräknat midsommarafton! Vi bor i Kristineberg vilket även är supernära alvik (tänkte på dig Parentes) /Jennifer

2012-11-30
jennifercecilia
jennifercecilia

Hej tjejer! Jag är 20 år, bor i Sigtuna och har precis gått in i v.11. Jag hänger mer än gärna på i er tråd! (eemeliekarlsson@hotmail.com)

2012-11-27
Emsilemsan
Emsilemsan

Om det finns fler som vill maila och träffas, eller typ bara hänga med i det vi skriver (?) så är det ju bara att hänga på! :)

2012-11-15
Parentes
Parentes

CissiL: Vad mysigt! :D Nää, vi "vet" inte, men jag är övertygad om att det är en kille. Haha, bara den där konstiga känslan. Min man är gammal elitfotbollsspelare, och när jag lyssnade på hjärtljuden gjorde bebben värsta fotbollssparken så barnmorskan hoppade till. DÅ blev jag ännu mer övertygad. ;) Kanske är det en flicka som vill sudda ut genus, och det är helt okej. ;)
Vad tycker ni? Ska vi kopplas ihop i mailen? :) mikaelaahl@hotmail.com

2012-11-15
Parentes
Parentes

Emma: Hahaha guud vilken hjärna jag har! Något kom emellan, och självklart glömde jag att maila dig! :P Japp, en liten aprilbebis! Jag är i vecka 18 nu. :) Tjock som få, redan. ;) Vilken vecka är du i?

CissiL: Hej! Hehe, ja, det är ju på andra sidan av stan, men det är ju tur att man kanske kan ses mitt emellan också. :) Februari, då är det ju inte så långt kvar. :) Vet du/ni vem som är därinne?

2012-11-15
Parentes
Parentes

Haha jo, det skulle jag ju iofs kunna göra! *Lite kortslutning* Tack för tipsen! :)

2012-11-13
Parentes
Parentes

Mjo de är väl relativt nära :) de kommer mammor och pappor till öppna från annendal och de e väl promenadvstånd om man är hurtig och vill ta en längre promenad. Men sök på sl annars till blackeberg eller tror de går direkt buss till islandstorget och därifrån kanske de tar 5-10min att gå till öppna :)

2012-11-13
Maalin89
Maalin89

Maalin89: Åh vad roligt! :) Vart ligger Blackeberg? Är relativt ny i Bromma, och kommer egentligen från Tyresö/Haninge-hållet. Vad jag förstår så är Bromma ganska stort? Är det nära till Blackeberg från Annedal? Känns som man bor närmare Sundbyberg än Bromma, hehe. :)

 

emmacarlberg: En sommarbebis - vad härligt! :) Absolut Emma! Jag mailar dig. (mikaelaahl@hotmail.com)

2012-11-13
Parentes
Parentes

Jag bor också i Bromma, har en dotter på 9månader. Har väl egentligen inge gravid tips, men när bebisen kommer så kan man träffa massa nya vänner på öppna förskolan i blackeberg. Varmt rekommenderat ! :)

2012-11-12
Maalin89
Maalin89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...