App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Välling- magsjuka?

Dottern kräktes inatt. två ggr. Sist hon kräktes var klockan 1 inatt hon har ätit mat idag (snäll mat) druckit vatten och kissat bra. Hon har feber men är glad och är pigg. Dock så brukar hon vilja ha välling innan läggdags och undrar vad ni tycker? Bör man ge henne lite välling innan läggdags eller ska jag strunta i det helt och hållet. Vet att man ska låta bli mjölkprodukter och fullkorn men vi har 8 månaders välling från semper. Kan den funka ?

2012-11-11
MrsDoris
MrsDoris

Maken han hemm innan Ica stängde =)) Så jag skickar iväg han till ica för att köpa majsvälling istället =))))) Nu blev jag glad och lättad.

 

Tack alla för era kloka svar=)

2012-11-11
MrsDoris
MrsDoris

Jag tror att 6-månadersvällingen är bättre,än 8-månadersvällingen, eftersom fibrer kan irritera en orolig mage. Annars är det ju majsvälling eller risvälling som räknas som skonsammare.

Men om den välling ni brukar ge är den enda ni har tillgänglig, så tror jag ändå att ni kan ge lite av den eftersom hon verkar må ganska bra nu.

2012-11-11
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 3 månader

Tack för era svar. Jag hade givit majsvälling om jag bara haft det hemma och kommer inte ut just nu.

Jag får ge henne halva vällingen med lite mer vatten för att späda ut det lite =)))

2012-11-11
MrsDoris
MrsDoris

vi har kört med majsvälling att blanda ut de n vanliga med när det varit magsjuka på G.

sen fanns det en risgröt med mangosmak (4 mån/6mån?) som funkade kanon. Den körde vi med tills barnen var ca 3 år (vid magsjuka, inte annars!)

2012-11-11
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...