App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Fråga om hormonspiral

Jag satte in en hormonspiral för 9 dagar sedan. Det gjordes av en läkare på Kvinnokliniken i Göteborg, och enligt honom satt den perfekt och den skulle enligt honom inte kunna hamna snett osv. Han klippte av trådarna till 1,5 cm. Igår hade min man och jag sex första gången sen jag fick spiralen, och han kunde känna den!! Ska det vara så?! Och enligt honom var det inte trådarna han kände, utan själva spiralen. Trött jag blir. Måste jag ringa min bm i morgon och be henne kolla? Jag tror inte att hon har någon vul-apparat och om jag ska tillbaka till samma läkare kommer han sucka högt, jag lovar. :-/

2012-11-11
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 15 månader

Alltså, trådarna är ju ganska styva. Inte direkt som vanlig sytråd.. Så kan mycket väl kännas som själva spiralen men vara trådarna. Ring in och be dom kolla via undersökning så den sitter rätt, klipp trådarna kortare och be honom känna efter sen. Jag har haft problem med bägge mina spiraler att killen känt dom.

2012-11-11
Betty86
Betty86

Osisen; hahaha!!! Du verkar ha höga tankar om min man. :-P

Men den där jäkla läkaren var ju så fruktansvärt nöjd med hur den satt. Och den kan väl inte ha hoppat så jäkla mycket ur läge på en vecka, utan att ha haft sex eller nånting??

2012-11-11
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 15 månader

va det spiralen han kände så måste den ju sitta fel trodde det va trådarna han kände :-\ bäst å ringa å få den kollad innan ni fyrar av salut där inne!!!
eller så är det smällan man får ta när man e gift med en elefantman ;-)

2012-11-11
osisen
osisen

Hon förklarade för mig att jag kunde känna efter själv, men jag har gjort det och jag känner den inte alls. Men jag menar, min man(s) är ju liksom längre än mitt finger. Hehe. :-P

2012-11-11
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 15 månader

När jag testade spiral sa den läkaren att maken kunde komma att känna trådarna, men inte själva spiralen...

2012-11-11
Yrwen
Yrwen

.

2012-11-11
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 15 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...